Auton vuokraus toimipisteestä Cayenne Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Cayenne Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Cayenne Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Cayenne Lentoasema

Osoite

Comptoir Airport, 97351 Matoury, Ranskan Guayana
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
10:30 - 13:00 15:00 - 20:30
Yleiset vapaapäivät
10:30 - 13:00 15:00 - 20:30

Palvelumme toimipisteessä Cayenne Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Cayennen lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Cayennen lentokentällä

Mikäli matkasi määränpäänä on Cayennen kaupunki Ranskan Guayanassa, sen lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi kaikkein parhaimmin sopivan ratkaisun. Autonvuokraus Cayennen lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme erilaisia vuokra-autojen vaihtoehtoja, ja meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturit tai hulppeat sporttiautotkin. Voit siis tehdä autotyypin valinnan vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei kuitenkaan tiettyä automallia.
Autonvuokraus Cayennen lentokentällä

Autonvuokraus Cayennen lentokentällä

Löydät Sixt Autovuokraamon heti laskeuduttuasi lentokentän tuloaulasta, joten autonvuokraus Cayennen lentokentällä - toiselta nimeltään Félix Ebouén lentokenttä - on mitä vaivattominta. Loistavalla etäisyydellä Cayennen kaupungista sijaitseva Cayennen lentokenttä, lyhennettynä CAT, on noin 20 kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan viekin vain noin puolisen tuntia. Sixt vuokra-autolla saavutat hotellisi tai muun majapaikkaasi hetkessä, ja pääset samalla ihailemaan reitin varrelta löytyviä maisemia. Voit hoitaa varauksesi näpsäkästi etukäteen joko vierailemalla verkkosivuillamme tai puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme jo aloittaa matkasi suunnittelun!
Tutki ja seikkaile Cayennessa Sixt vuokra-autolla

Tutki ja seikkaile Cayennessa Sixt vuokra-autolla

Cayenne on Ranskan Guayanan, viralliseltä nimeltään Guayanan merentakainen departementti, hallinnollinen keskuskaupunki, jossa asuu noin 55 000 asukasta. Ranskan Guayana sijaitsee Etelä-Amerikan pohjoisrannikolla, ja sen rajanaapuri lännessä on Suriname sekä idässä ja etelässä Brasilia. Se on sijainnistaan huolimatta osa Euroopan Unionia. Ranskan Guayana on kiehtova ja luonnonkaunis matkustuskohde. Voit ajella esimerkiksi tutkimaan kaupungin kasvitieteellistä puutarhaa, jonne on matkaa kaupungin keskustasta vain muutama minuutti. Rannoilta avautuu kauniit merimaisemat ja voit jatkaa matkaa laivalla Pelastuksen saarille eli Salut-saarille. Noin tunnin ajomatkan päässä Cayennesta sijaitsee Kouroun kaupunki, josta löytyy Ranskan avaruusjärjestön CNESin ja Euroopan avaruusjärjestön Guyanan avaruuskeskus. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi Cayennen lentokentällä vuokra-auton, jonka ansiosta niin edellä mainittuihin kohteisiin tutustuminen käy Cayennessa mitä miellyttävimmin, kokonaan oman aikataulusi mukaisesti, olitpa täällä sitten lomalla tai työmatkalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Cayenne Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Cayenne Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Cayenne Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Cayenne Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Cayenne Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 37 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Cayenne Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Cayenne Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Cayenne Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Cayenne Lentoasema

Näytä lisää