Auton vuokraus maassa Ranskan Guayana

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Ranskan Guayana

Suosituin kohteessa Ranskan Guayana

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Cayenne Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Ranskan Guayana

Sixtin autonvuokraus Ranskan GuayanassaAutonvuokraus Ranskan Guayanassa takaa sen, että sinä pääset näkemään paljon enemmän matkasi aikana. Voithan tehdä automatkoja myös kauemmas. Sixtillä on kaksi toimipistettä maan pääkaupungissa Cayennessa sekä toimipisteet niin Kouroussa kuin Matouryssa. Voit hyvin ottaa auton jo Cayennen lentoasemalle saapuessasi. Autovalikoima vaihtelee hieman toimipisteittäin. Autovalikoimassa on kaikenlaisia autoja aina tavallisista henkilöautoista ja farmareista, katumaastureihin, pakettiautoihin, avoautoihin ja urheiluautoihin. Lisää vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja, rajoittamattomat kilometrit tai täysvakuutus. Varaa vuokra-auto  Ranskan Guayanasta joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.Ajaminen vieraassa maassa

Sixtin autonvuokraus Ranskan GuayanassaAutonvuokraus Ranskan Guayanassa takaa sen, että sinä pääset näkemään paljon enemmän matkasi aikana. Voithan tehdä automatkoja myös kauemmas. Sixtillä on kaksi toimipistettä maan pääkaupungissa Cayennessa sekä toimipisteet niin Kouroussa kuin Matouryssa. Voit hyvin ottaa auton jo Cayennen lentoasemalle saapuessasi. Autovalikoima vaihtelee hieman toimipisteittäin. Autovalikoimassa on kaikenlaisia autoja aina tavallisista henkilöautoista ja farmareista, katumaastureihin, pakettiautoihin, avoautoihin ja urheiluautoihin. Lisää vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja, rajoittamattomat kilometrit tai täysvakuutus. Varaa vuokra-auto Ranskan Guayanasta joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.Ajaminen vieraassa maassa

Tässä Ranskan merentakaisessa departementissa ajaminen sujuu melko samalla tavalla kuin Ranskassa ja muualla Euroopassakin. Se ei siis juurikaan tuota ongelmia suomalaisille kuljettajille. Muista vain kaikki tärkeimmät liikennesäännöt:
- Noudata nopeusrajoituksia tarkasti
- Älä koskaan aja punaisia päin
- Pidä huoli, että niin sinä kuin kaikki matkustajatkin käytätte turvavyötä

Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme sinua parhaamme mukaan ympäri vuorokauden.
Autonvuokraus Ranskan Guayanassa Etelä-Amerikassa

Autonvuokraus Ranskan Guayanassa Etelä-Amerikassa

Sixtin autovuokraamot Ranskan Guayanassa auttavat kaikkia matkustajia näkemään palan parasta Etelä-Amerikkaa. Tämä pieni maa Brasilian ja Surinamen välissä on vielä tuntematon suurelle osalle turisteja. Nyt on kuitenkin hyvä aika tutustua maahan ja kaikkeen siihen, mitä tarjottavaa sillä on. Autovuokraamomme Ranskan Guayanassa palvelee sinua juuri siellä, missä ikinä oletkin. Helpointa on ottaa auto välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen ja lähteä tutkimaan maata. Suosituimpia kaupunkeja turistien keskuudessa ovat maan pääkaupunki Cayenne sekä pienempi Kourou. Kaupungit ovat karunkauniita ja niissä huokuu edelleen menneet ajat. Jos taas ajat hieman kaupungin ulkopuolelle, voit löytää upeita maaseutumaisia maisemia. Voit myös lähteä päiväretkelle joko Brasiliaan tai Surinameen. Muista kuitenkin tarkastaa vuokraamomme henkilökunnalta, saatko viedä vuokra-autoa näihin maihin. Joihinkin valtioihin ei nimittäin saa ajaa vuokra-autoillamme. Hyvä retkikohde on myös Salut-saaret, jonne tehdään veneretkiä päivittäin. Siellä pääsee ihailemaan upeaa merta, uimaan ja ottamaan aurinkoa. Historiasta kiinnostuneille Royalella on pieni museo, jossa voi tutustua siirtolaisten aikakauteen. Siellä pääsee näkemään muun muassa sen, miten siirtolaiset ovat eläneet. Saari sopii myös luontomatkailusta kiinnostuneille. Löytyyhän sieltä upeita sademetsiä, joiden eläinkanta on myös vertaansa vailla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Ranskan Guayana

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Ranskan Guayana?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ranskan Guayana sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ranskan Guayana.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Ranskan Guayana?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 42 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Ranskan Guayana

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Ranskan Guayana?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Ranskan Guayana?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Ranskan Guayana

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Ranskan Guayana

Näytä lisää