Autonvuokraus
Cayenne Lentoasema
Piilota
Ranskan Guayana // Cayenne // Cayenne Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cayenne Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Comptoir Airport
  97351 Matoury GF +594-594-298042
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CAY
Aukioloajat
ma. - su.10:30 - 13:00
 15:00 - 20:30
Juhlapyhä10:30 - 13:00
 15:00 - 20:30
 
 

Sixt Autovuokraamo Cayennen lentokentällä

Mikäli matkasi määränpäänä on Cayennen kaupunki Ranskan Guayanassa, sen lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi kaikkein parhaimmin sopivan ratkaisun. Autonvuokraus Cayennen lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme erilaisia vuokra-autojen vaihtoehtoja, ja meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturit tai hulppeat sporttiautotkin. Voit siis tehdä autotyypin valinnan vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei kuitenkaan tiettyä automallia.

Autonvuokraus Cayennen lentokentällä

Löydät Sixt Autovuokraamon heti laskeuduttuasi lentokentän tuloaulasta, joten autonvuokraus Cayennen lentokentällä - toiselta nimeltään Félix Ebouén lentokenttä - on mitä vaivattominta. Loistavalla etäisyydellä Cayennen kaupungista sijaitseva Cayennen lentokenttä, lyhennettynä CAT, on noin 20 kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan viekin vain noin puolisen tuntia. Sixt vuokra-autolla saavutat hotellisi tai muun majapaikkaasi hetkessä, ja pääset samalla ihailemaan reitin varrelta löytyviä maisemia. Voit hoitaa varauksesi näpsäkästi etukäteen joko vierailemalla verkkosivuillamme tai puhelimitse. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme jo aloittaa matkasi suunnittelun!

Tutki ja seikkaile Cayennessa Sixt vuokra-autolla

Cayenne on Ranskan Guayanan, viralliseltä nimeltään Guayanan merentakainen departementti, hallinnollinen keskuskaupunki, jossa asuu noin 55 000 asukasta. Ranskan Guayana sijaitsee Etelä-Amerikan pohjoisrannikolla, ja sen rajanaapuri lännessä on Suriname sekä idässä ja etelässä Brasilia. Se on sijainnistaan huolimatta osa Euroopan Unionia. Ranskan Guayana on kiehtova ja luonnonkaunis matkustuskohde. Voit ajella esimerkiksi tutkimaan kaupungin kasvitieteellistä puutarhaa, jonne on matkaa kaupungin keskustasta vain muutama minuutti. Rannoilta avautuu kauniit merimaisemat ja voit jatkaa matkaa laivalla Pelastuksen saarille eli Salut-saarille. Noin tunnin ajomatkan päässä Cayennesta sijaitsee Kouroun kaupunki, josta löytyy Ranskan avaruusjärjestön CNESin ja Euroopan avaruusjärjestön Guyanan avaruuskeskus. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi Cayennen lentokentällä vuokra-auton, jonka ansiosta niin edellä mainittuihin kohteisiin tutustuminen käy Cayennessa mitä miellyttävimmin, kokonaan oman aikataulusi mukaisesti, olitpa täällä sitten lomalla tai työmatkalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.10:30 - 13:00
 15:00 - 20:30
Juhlapyhä10:30 - 13:00
 15:00 - 20:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cayenne Lentoasema CAY Comptoir Airport 97351 Matoury 4.819722, -52.360278 +594-594-298042

Sixt-toimipiste Cayenne Lentoasema CAY

Comptoir Airport
97351 Matoury
 
Puhelinnro +594-594-298042

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service