Autonvuokraus
Arad
Piilota
Romania // Arad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Arad

Matkustaminen työmatkalle tai lomalle Romaniaan on vapauttavan mukavaa, kun varaat vuokra-auton Sixt Autovuokraaamo Aradista. Tarjoamme laadukkaat ja uudet ajoneuvot moneen menoon, ja laajaan valikoimaamme pääset tutustumaan kätevästi verkkosivuillamme, mobiilisovelluksessa tai soittamalla asiakaspalveluumme. Valitse sinulle sopivin taloudellisista ja näppärän kokoisista sedaneista, näyttävämpään ajoon premium-luokan ajoneuvoista, perhelomailuun sopivista tilavista farmareista ja isomman seurueen liikutteluun soveltuvista minibusseista. Sixtin vuokra-auto Aradista antaa mahdollisuuden kokea matkallasi enemmän!

 
 • Arad Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Calea Aeroportului 4
  310059 Arad

  ma. - pe.10:00 - 17:00
  la.10:00 - 14:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Työmatka, perheen loma, häämatka - autonvuokraus Aradissa on oikea valinta!

Monipuolisen ajoneuvovalikoiman lisäksi tarjoamme käteviä lisävarusteita ja -palveluita, joilla täydennät ajonautintoasi ja lisäät vaikkapa toisen kuljettajan vuokraukseen. Kurvaile Mures-joen historiallisen kauniita maisemia vailla eksymisen pelkoa ja varaa lisäpalveluistamme GPS-navigaattori matkallesi. Perheen pienimmäisten kanssa matkustaessa voit varata lisävarusteistamme turvalliset, erikokoiset lastenturvaistuimet. Lisäturvat pienentävät omavastuuosuutta yllättävien vahinkojen, kuten varkauden tai rengasrikon varalta. Nämä ja muut hyödylliset lisäpalvelut näet varausta tehdessäsi ja voit helposti lisätä ne varaukseesi mukaan. Otathan ystävällisesti huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian. Sixt Autovuokraamo Arad on reilu autovuokraamo, joten meillä et maksa piilokuluja, ja tarjoamme lisäksi ilmaisen vuokrauksen muutoksen tai peruutuksen, kun valitset vuokra-auton maksun noudettaessa.

Koe ajamisen hauskuus ja matkailun helppous Aradissa Sixtin vuokra-autoilla

Arad sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Unkarin rajalta, kuvankauniin Mures-joen rannalla, ja on useiden mahtipontisten rakennusten tähdittämä. Ota allesi Sixt Autovuokraamo Aradin laadukas ajoneuvo ja lähde historialliselle, arkkitehtuurin ilotulituskierrokselle. Kierros sopii kaikille, joten perheen pienimmäiset myös mukaan ja lastenhoitotarvikkeet eväineen päivineen vuokra-autoon, ja menoksi. Voit aloittaa vaikkapa upealla paikalla majesteetillisesti päivystävästä kaupungintalosta, joka sijaitsee Mihai Eminescu -puiston läheisyydessä, missä Mures-joki tekee luupin muotoisen mutkan. Mutkaan jäävään lahdelmaan rakennettu Aradin linnoitus on myös suosittu kohde upeine interiööreineen. Lähistöllä sijaitsee monta muutakin upeaa rakennusta, kuten esim. Palatul Neumann, Palatul Cultural ja Palatul Justitiei, vain muutama mainitaksemme. Romanian maaseutu on täynnä seikkailuja ja katoavaa maalaiskäsityöperinnettä, joten seikkailunhaluiset voivat suunnata kulkunsa lähiseutujen vehreisiin maisemiin, kuten vain puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Dorobantiin. Piipahda samalla reissulla myös Gradina Termalan kylpylässä virkistäytymässä. Sixt, ja koet enemmän matkallasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service