Auton vuokraus maassa Romania

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Romania

Suosituin kohteessa Romania

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bukarest Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Romania

Sixt autonvuokraus Romaniassa

Sixt autonvuokraus Romaniassa

Sixtiltä autonvuokraus Romaniassa sujuu helposti lukuisissa eri kaupungeissa ympäri maata. Autovuokraamomme Romaniassa palvelevat Bucharestissa, Sibiussa, Bacaussa, Otopenissa, Timisoarassa, Cluj Napocassa, Salceassa, Brasovissa, Iasissa, Aradissa, Oradeassa, Targu Muresissa ja Suceavassa - valinnanvaraa siis riittää! Useimmissa toimipisteissämme, kuten esimerkiksi Bucharestissa ja Cluj Napocassa valittavanasi on henkilöautoja ja farmareita, maastossa erittäin hyödyllisiä maastureita sekä hulppeita avo- ja urheiluautoja. Lähtökohtaisesti kaikista autovuokraamoistamme Romaniassa saat kuitenkin käyttöösi vähintään henkilöauton, farmarin tai maasturin.Sujuvimmin hoidat vuokra-auton Romaniassa käyttöösi varaamalla sen etukäteen puhelimitse, mobiilisovelluksellamme tai internetissä kotisivujemme kautta. Suosittelemme kuitenkin, että kiinnität jo vuokrausta suunnitellessasi huomiosi siihen, että emme pysty takaamaan käyttöösi tietyn merkkistä tai tietyn mallista vuokra-autoa, vaan pelkästään tietyn kategorian mukaisen vuokra-auton.
Huomioitavaa autonvuokrauksesta Romaniassa

Huomioitavaa autonvuokrauksesta Romaniassa

Maahan matkaavan kannattaa varautua melkoisesti Suomen liikenteestä poikkeavaan liikenteeseen, sillä niin tiet kuin ajoneuvotkin voivat liikenteessä olla huonossa kunnossa, ja lisäksi liikennekulttuuri on jokseenkin kaoottista. Varsinkin yöaikaan ajamista kannattaa mahdollisuuksien mukaan pyrkiä välttämään, sillä varsinkin syrjäisemmillä seuduilla vastaan voi hyvin körötellä vaikkapa hevosajoneuvo.Varsinkin talviaikaan teiden auraus on usein puutteellista, joten varovaisuutta tulee noudattaa - voit esimerkiksi hankkia Sixtiltä käytännöllisen talvipaketin lisäpalveluna helpottamaan ajoasi. Lisäksi marraskuun ja maaliskun alun välisenä aikana maassa talvirenkaiden käyttö on pakollista ja vuoristoon matkatessa lumiketjut ovat erittäin suositeltuja. Nastarenkaiden käyttö sen sijaan on kiellettyä.Pakollista on myös turvavöiden ja lastenistuinten käyttö, samoin kuin huomiovalojen käyttö myös valoisaan aikaan suuremmilla teillä. Maanteillä tuulilasiin tulee olla kiinnitettynä esimerkiksi huoltoasemilta, rajanylityspisteiltä tai verkosta ostettavissa oleva vinjetti.Nykyään kuljettajan törkeän rattijuopumuksen raja on 0,5 promillea ja tavallisen rattijuopumuksen 0,2.
Koe matkasi vuokra-autolla

Koe matkasi vuokra-autolla

Romania on laaja ja monipuolinen valtio, joten vuokra-auto on sen kokemiseen oiva apuväline. Valtion laajan alan vuoksi ajoreittejä kannattaa kuitenkin suunnitella huolella etukäteen ylimääräisten ajokilometrien välttämiseksi.Sisämaasta rannikolle tiet ovat varsin hyviä ja nopeita, mutta esimerkiksi vuoristossa ja maaseudulla tiet ovat useimmiten hyvin kapeita, mutkittelevia ja huonokuntoisia. Erityisesti Transilvanian alue on vierailemisen arvoinen ja siellä pääsee ajamaan lukuisten idyllisten pikkukylien läpi ja ihailemaan esimerkiksi kylien upeita kirkkoja. Alueella sijaitsee myös maan toiseksi suurin kaupunki Cluj-Napoca - missä myös tarjoamme autonvuokrauspalveluitamme. Alueelta voi myös helposti ajaa koilliseen Moldovian luostareistaan tunnetulle alueelle.Maan eteläisessä osassa maisema on vuoristolle vastakohtaisesti laakeaa ja matkan edetessä vuoristoon muutos onkin melkoinen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Romania

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Romania?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Romania sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Romania.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Romania?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 680 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Romania

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Romania?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Romania?