Auton vuokraus toimipisteestä Bukarest Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Bukarest Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bukarest Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Bukarest Lentoasema

Osoite

Calea Bucurestilor 224E, 075150 Otopeni, Romania
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Bukarest Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Henri Coandan kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Henri Coandan kansainvälisellä lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Bukarest, Henri Coandan kansainvälisen lentokentän SixtAutovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja senympäristöön tutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Henri Coandankansainvälisellä lentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuintilavammat farmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaastimatkatavaraa. Halutessasi voit myös suunnata kohti Karpaatteja järeämpi maasturi allasi.Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta eitiettyä automallia. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopien.
Autonvuokraus Henri Coandan kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Henri Coandan kansainvälisellä lentokentällä

Lentokoneesta Henri Coandan kansainväliselle lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi lentokentältä. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Henri Coandan kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä OTP, sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla noin puolisen tuntia. Autonvuokraus Henri Coandan kansainvälisellä lentokentällä sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit tehdä varauksesi jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.
Koe Draculan Romania Sixt vuokra-auto allasi

Koe Draculan Romania Sixt vuokra-auto allasi

Pikku Pariisinakin tunnettu Bukarest (Bucuresti) on Romanian pääkaupunki, jossa asuu noin 2,6 miljoonaa asukasta. Kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin tutustuminen onnistuu näpsäkästi Sixt vuokra-autolla. Käy vaikkapa ihmettelemässä maailman toiseksi suurinta rakennusta Kansan palatsia, jonne matkaa keskustasta on vain noin kaksi kilometriä. Ainoastaan Pentagon päihittää koollaan tämän Nicolae Ceausescun rakentaman parlamenttitalon. Vuokra-autolla saavutat myös esimerkiksi Muzeul satului -kylämuseon, jossa on esillä autenttisia asumuksia eri puolilta Romanian maaseutua alle puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Monille Romanian pääkaupunkiin Bukarestiin matkustaminen on ensimmäinen askel kohti vampyyreista tunnettua Transilvaniaa. Ajomatka Branin linnalle Bukarestin keskustasta kestää noin 3,5 tuntia. Fiktiivinen vampyyrihahmo Dracula on irlantilaiskirjailija Bram Stokerin luomus. Bram Stoker käytti vuonna 1897 julkaistussa romaanissaan Dracula-hahmonsa esikuvana Romanian 1400-luvulla elänyttä hallitsijaa Vlad III Draculaa, joka tunnetaan paremmin nimellä Vlad III eli Vlad Seivästäjä. Saavutat tämän jokaisen vampyyrifanin unelmakohteen luotettavasti Sixt vuokra-autolla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bukarest Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bukarest Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bukarest Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bukarest Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bukarest Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 401 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Matka Sixtille
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bukarest Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bukarest Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bukarest Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bukarest Lentoasema

Näytä lisää