Auton vuokraus toimipisteestä Oradea Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Oradea Lentoasema

Osoite

Aradi út 80, 410223 Oradea, Romania
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
10:00 - 17:00
La
10:00 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Oradea Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Oradean lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Oradean lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Oradean kaupunki Romaniassa, kaupungin lentokentän SixtAutovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja senympäristöön tutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Oradean lentokentällätarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkinjoko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikälihaluat käyttöösi kaupungin tutkimiseen mieluummin maasturin, myös sellainen on varattavissameiltä. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian,mutta ei tiettyä automallia. Halutessasi vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juurisinun matkaasi sopien. Varauksen hoidat helposti ja nopeasti joko verkkosivuillamme tai soittamalla meille. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa jo matkasi suunnittelun!
Autonvuokraus Oradean lentokentällä

Autonvuokraus Oradean lentokentällä

Lentokoneesta Oradean lentokentälle laskeuduttuasi voit hoitaa auton vuokrauksen pois alta jo heti lentokentällä, jolloin pääset auton rattiin oitis lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Oradean lentokenttä, lyhennettynä OMR, sijaitsee neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää vain muutaman minuutin. Autonvuokraus Oradean lentokentällä sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Ystävälliset asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi viikon jokaisena päivänä. Vuokra-auton voit noutaa tai palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.
Valloita kiehtova Oradea Sixt vuokra-autolla

Valloita kiehtova Oradea Sixt vuokra-autolla

Oradea sijaitsee Luoteis-Romaniassa, lähellä Unkarin rajaa. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Black Hawk (Vulturul Negru) Palace Arcade sekä Moon Church (Biserica cu Luna), joihin molempiin ajaa muutamassa minuutissa kaupungin keskustasta. Voit käydä myös ihmettelemässä eläimiä tiikereistä käärmeisiin Oradean eläintarhassa, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Sixt vuokra-auto allasi sinua eivät rajoita aikataulut, joten voit matkata ympäri kaupunkia miten haluat. Voit myös halutessasi ajella noin kolmen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Romanian toiseksi suurimpaan kaupunkiin Cluj-Napocaan. Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka Oradeaan ja halu päästä tutkimaan kaupunkia laajemmin, tai tulossa on työmatka tähän kaupunkiin, luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton jo lentokentällä. Näin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen on mitä mukavinta, minkä lisäksi pääset myös näkemään enemmän tästä kiehtovasta lomakohteesta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Oradea Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Oradea Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Oradea Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Oradea Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Oradea Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Oradea Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Oradea Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Oradea Lentoasema

    Näytä lisää