Auton vuokraus toimipisteestä Timisoara Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Timisoara Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Timisoara Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Timisoara Lentoasema

Osoite

2 Strada Aeroport, 307200 Timisoara, Romania
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Timisoara Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Timisoaran lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Timisoaran lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Timisoaran lentokentällä saat vuokra-auton käyttöösi kätevästi heti matkasi alkaessa. Autonvuokraus Timisoaran lentokentältä on fiksu ja vaivaton tapa aloittaa tutustuminen kiehtovaan Romaniaan. Autovuokraamo sijaitsee lentokentällä, joten sinun ei tarvitse etsiä vuokra-autoa kaukaa, vaan pääset aloittamaan tutkimusmatkan Romaniaan suoraan lentokentältä. Voit valita matkan ajaksi käyttöösi näppärän henkilöauton, erityisesti lapsiperheille mainiosti soveltuvan farmarin tai haastavista olosuhteista hyvin suoriutuvan maasturin.Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia.
Autonvuokraus Timisoaran lentokentällä

Autonvuokraus Timisoaran lentokentällä

Timisoaran lentokenttä sijaitsee noin kolmentoista kilometrin päässä Timisoaran kaupungista, ja matkaan kuluu aikaa vuokra-autolla noin 25 minuuttia. Lentokenttä tunnetaan myös Traian Vuan lentokenttänä, ja sen kansainvälinen IATA-koodi on TSR. Autonvuokraus Timisoaran lentokentältä on helppoa ja vaivatonta: aloita tekemällä varaus esimerkiksi nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voit noutaa vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta Sixt-toimipisteestä lentosi saavuttua. Autonvuokraus suoraan lentokentältä todella kannattaa, sillä vuokra-auton avulla pääset välittömästi tutustumaan kaupungin nähtävyyksiin lentokentälle saavuttuasi, eikä sinun tarvitse huolehtia muista kuin omista aikatauluistasi kulkemisen suhteen. Huomioithan, että kaupungin keskustassa ei ole omaa Sixt-toimipistettä.
Monikulttuurinen Timisoara

Monikulttuurinen Timisoara

Timisoaran kaupunki sijaitsee Banatissa, Länsi-Romaniassa. Kaupunkiin tutustuminen käy helpoimmin, kun allasi on vuokra-auto. Ajoreitin voi suunnata heti alkuun esimerkiksi voitonaukiota kohti, jonka laitamilta löydät roomalais-ortodoksisen katedraalin ja vallankumousmuseon. Vallankumousmuseosta löydät tietoa Timisoarasta alkaneesta vuoden 1989 vallankumouksesta. Aukiolla voit myös ihastella pyhän Johannes Nepomukin ja neitsyt Marian patsasta, joka on pystytetty vuosien 1738-39 ruttoepidemian uhrien muistolle. Vuokra-autolla saavutat helposti myös monta muuta Timisoaran kohdetta. Esimerkiksi Timisoaran taidemuseo on vierailemisen arvoinen kohde. Museo sijaitsee kauniissa barokkityylisessä 1700-luvulla rakennetussa palatsissa, joka on myös itsessään näkemisen arvoinen kohde. Vuokra-autolla pääset kiertämään kätevästi nämä ja monet muut nähtävyydet ja saat monipuolisesta Timisoaran kaupungista kaikki arvokkaat matkakokemukset kerättyä. Auton vuokraaminen on kätevää ja edullista ja antaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaupunkiin vapauden tunteesta nauttien. Vuokra-auto käytössäsi ehdit vierailemaan useissa kiinnostavissa kohteissa matkasi aikana. Aloita siis matkasi Sixt Autovuokraamon kautta ja vietä unelmiesi loma Romaniassa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Timisoara Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Timisoara Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Timisoara Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Timisoara Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Timisoara Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 67 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Timisoara Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Timisoara Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Timisoara Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Timisoara Lentoasema

Näytä lisää