Auton vuokraus alueella Timisoara

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Timisoara

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Timisoara Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Timisoara

Toimita autonvuokraus Timisoarassa vaivattomasti

Toimita autonvuokraus Timisoarassa vaivattomasti

Sixt on luotettava kumppanisi autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ja koska löydät toimipisteitämme ympäri maailman, on autonvuokraus Timisoarastakin mahdollista kauttamme. Toimipisteemme kaupugissa palvelee joustavin aukioloajoin, mutta helpottaaksemme asiointia kanssamme olemme lisäksi mahdollistaneet vuokraamasi auton palautuksen myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Autovuokraamostamme Timisoarasta voit hankkia vaivattomasti käyttöösi kattavasti vakuutettuja vuokra-ajoneuvoja monesta eri autokategoriasta. Tarjolla on esimerkiksi taloudellisia henkilöautoja ja farmareita, tehokkaita maastureita sekä huomiota herättäviä avo- ja urheiluautoja. Autovuokraamomme Timisoarassa tarjoaa käyttöösi halutessasi pelkkien vuokra-autojen ohella myös erilaisia hyödyllisiä lisäpalveluita. Sinun ei esimerkiksi tarvitse huolehtia lastesi turvallisuudesta matkallasi, sillä voit hankkia meiltä käyttöösi eri-ikäisille lapsille suunniteltuja turvakaukaloita ja lastenistuimia. Jos taas matkustat talviaikaan, kannattaa sinun ehkä harkita saatavuudesta riippuen tarjolla olevien lumiketjujen hankkimista ajoneuvoosi. Lisäksi saat meiltä käyttöösi esimerkiksi navigaattorin, tai voit varautua matkaasi mahdollisuudella lisäkuljettajaan. Tehdessäsi vuokra-auton varausta meiltä esimerkiksi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta sinun kannattaa muistaa, että takaamme aina käyttöösi haluamaasi ajoneuvokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, mutta sen sijaan emme pysty takaamaan vuokra-autoista tiettyä merkkiä tai mallia.
Koe enemmän Sixtin laadukkaalla vuokra-autolla Timisoarassa

Koe enemmän Sixtin laadukkaalla vuokra-autolla Timisoarassa

Romanian kolmanneksi suurin kaupunki Timisoara on mielenkiintoinen kohde vierailla ja kaupungissa pääseekin tutustumaan maan kulttuuriin, historiaan sekä moderniin elämänmenoon. Hankkimalla käyttöösi vuokra-auton kaupungissa pääset nauttimaan siitä helposti täysin siemauksin. Ajamalla itse paikalle pääset esimerkiksi vierailemaan kaupungin mielenkiintoisissa ja hieman erilaisissa museoissa sen keskusta-alueen ulkopuolella. Käväise katsomassa ainakin kohteita Banat Village Museum sekä Museum of Communist Consumer, mikä sijaitsee muutenkin vierailemisen arvoisella alueella ja tarjoaa vilkaisun kommunismiajan arkeen. Myös suosittu vierailukohde Memorialul Revolutiei on kokemisen arvoinen. Halutessasi voit ottaa vuokra-autolla suunnaksi myös kaupugin eläintarhan, joka sijaitsee sekin keskusta-alueen ulkopuolella. Kaupungista löytyy myös lukuisia puistoja, jotka yhdessä kaupungin upean arkkitehtuurin kanssa luovat sinne omanlaisensa ja hieman historiallisen tunnelman. Eräs upea ja vierailemisen arvoinen puisto kaupungissa on esimerkiksi Roses park sen keskustassa. Arkkitehtuurin ystävien kannattaa käydä lisäksi katsomassa kaupunkin mahtavaa ortodoksista katedraalia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Timisoara
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Timisoara?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Timisoara sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Timisoara.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Timisoara?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Timisoara. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 44 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Timisoara
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Timisoara?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Timisoara?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Timisoara?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Timisoara

Näytä lisää