Auton vuokraus toimipisteestä Targu Mures Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Targu Mures Lentoasema

Osoite

Aeroportul Int. Transilvania, 547612 Targu Mures, Romania
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:30
La
10:00 - 14:00

Palvelumme toimipisteessä Targu Mures Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Targu Muresin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Targu Muresin lentokentällä

Vuokraa auto kätevästi Sixt Autovuokraamosta Targu Muresin lentokentältä, ja voit aloittaa tutustumisen kiehtovaan Romaniaan omien aikataulujesi mukaan. Autonvuokraus Targu Muresin lentokentältä on helppo ja kätevä tapa järjestää liikkumisesi matkasi ajan. Voit valita käyttöösi näppärän henkilöauton, tilavan farmarin tai maasturin, jolla selviät hankalissakin ajo-olosuhteissa. Valitettavasti pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyämerkkiä tai mallia. Sixt Autovuokraamo sijaitsee Targu Muresin lentokentän sisällä, joten sinun ei tarvitse kuluttaa kallisarvoisa matka-aikaasi vuokra-auton etsimiseen.
Autonvuokraus Targu Muresin lentokentällä

Autonvuokraus Targu Muresin lentokentällä

Targu Muresin lentokenttä sijaitsee noin neljäntoista kilometrin päässä Targu Muresin kaupungista. Matkaan kuluu vuokra-autolla ajaessa noin kaksikymmentä minuuttia. Lentokenttää kutustaan myös Transilvanian lentokentäksi, ja sen kansainvälinen IATA-koodi on TGM. Autonvuokraus Targu Muresin lentokentältä on helppoa ja vaivatonta. Tee ensin varaus verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Lentosi saapuessa lentokentälle voit käydä noutamassa varaamasi vuokra-auton lentokentän omalta Sixt-toimipisteeltä. Huomioithan, että kaupungissa ei ole omaa Sixt Autovuokraamoa. Autonvuokraus kannattaa siis tehdä jo lentokentällä, jotta liikkumisestasi matkasi ajan tulee mahdollisimman kätevää ja vaivatonta. Edullisella vuokra-autolla pääset kiertämään kohteita oman mielesi mukaan, ja saat kerrytettyä arvokkaita matkakokemuksia tehokkaasti ja huolettomasti.
Targu Mures hurmaava kaupunki Transilvanian ytimessä

Targu Mures hurmaava kaupunki Transilvanian ytimessä

Targu Mures on Muresin piirikunnan pääkaupunki, ja se sijaitsee Muresjoen varrella Romanian Transilvaniassa. Ensimmäiset maininnat kaupungista dokumenteissa sijoittuvat vuoteen 1322. Kun Sixt vuokra-auto on allasi, Targu Muresin keskiaikainen linnoitus on kohde, johon kannattaa tutustua ensimmäisten nähtävyyksien joukossa. Alun perin linnoitus rakennettiin 1400-luvulla, ja sen päälle tehtiin uusi linna 1500-luvulla. Targu Muresissa vuokra-autolla kannattaa myös ajaa keskustassa sijaitsevalle reformikirkolle, joka on kaupungin vanhin kirkkorakennus. Se valmistui 1400-luvun puolivälissä lähes vuosisadan kestäneiden rakennustöiden jälkeen. Kirkon epäillään olleen alun perin freskojen ja muun taiteen koristama, mutta koristeet on mitä ilmeisemmin poistettu kirkon siirryttyä protestanttien omistukseen 1500-luvun puolivälissä. Kirkkohistoriasta innostunut matkailija vierailee varmasti mielellään myös pyhän Yrjänän baptistikirkossa, joka sijaitsee kaupungin koillisessa osassa. Kaupungin keskustassa sijaitsee myös upea kulttuuripalatsi, jonka rakennustyöt aloitettiin pormestari György Bernadyn toimesta vuonna 1911. Autonvuokraus Targu Muresin lentokentältä on loistava tapa varmistaa pääsysi näiden ja monien muiden nähtävyyksien äärelle!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Targu Mures Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Targu Mures Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Targu Mures Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Targu Mures Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Targu Mures Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Targu Mures Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Targu Mures Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Targu Mures Lentoasema

    Näytä lisää