Auton vuokraus toimipisteestä Suceava Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Suceava Lentoasema

Osoite

Aeroportul Stefan cel Mare, 727475 Salcea, Romania
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Suceava Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Suceavan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Suceavan lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Suceavan lentokentältä saat kätevästi käyttöösi vuokra-auton, jolla pääset aloittamaan matkasi vaivattomasti heti lentokentälle saavuttuasi. Sixt-toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisällä, joten täällä sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan vuokra-auton löytääksesi. Valikoimastamme löydät juuri tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton. Voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, hankaliinkin olosuhteisiin sopivan maasturin tai suuremmankin seurueen sisäänsä mahduttavan minibussin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia.
Autonvuokraus Suceavan lentokentällä

Autonvuokraus Suceavan lentokentällä

Autonvuokraus Suceavan lentokentällä on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat aloittaa matkasi välittömästi lentokentälle saavuttuasi omien aikataulujesi mukaan. Suceavan lentokentältä on matkaa Suceavan kaupunkiin noin kaksitoista kilometriä, ja matka taittuu vuokra-autolla noin kahdessatoista minuutissa. Lentokenttä on nimetty Moldovan ruhtinaskunnan historiallisen hallitsija Tapani Kolmas Suuren mukaan, ja lentokentän kansainvälinen IATA-koodi on SCV. Autonvuokraus Suceavan lentokentältä on helppoa: tee ensin varaus esimerkiksi nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Lentosi saavuttua voit noutaa vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta Sixt Autovuokraamosta. Huomioithan, että Suceavan kaupungissa ei ole omaa erillistä Sixt-toimipistettä.
Tutustu kiehtovaan Suceavaan kätevästi vuokra-autolla

Tutustu kiehtovaan Suceavaan kätevästi vuokra-autolla

Suceavan kaupunki sijaitsee Etelä-Bukovinassa Romanian koillisnurkassa. Suceavassa on paljon mielenkiintoista nähtävää, ja erityisesti historiasta kiinnostuneet innostuvat varmasti kaupungin keskiaikaisesta historiasta ja nähtävyyksistä. Autonvuokraus Suceavan lentokentältä on hyvä tapa varmistaa, että pääset varmasti kiertämään haluamasi nähtävyydet matkasi aikana. Läheisesti Moldovan ruhtinaskunnan historiaan liittyvä Suceavan linna sijaitsee kaupungin itälaidalla. 1300-luvulla rakennettu linnoitus tehtiin aikoinaan suojaamaan kaupunkia ottomaanien hyökkäyksiltä, ja lukuisista hyökkäyksistä huolimatta linnoitusta ei koskaan valloitettu. Linnoituksen yhteydessä pääsee myös tutustumaan Bukovinan kylämuseoon, jossa esitellään tavallisten paikallisten asukkaiden arkea keskiajalla. Historiasta kiinnostuneiden kannattaa myös ehdottomasti vierailla Bukovinan museossa, jonka näyttelyissä pääsee tutustumaan alueen värikkääseen historiaan. Arkkitehtuurista innostuneiden kannattaa vierailla Pyhän Yrjänän kirkossa, joka on luokiteltu Unescon maailmanperintökohteeksi. 1500-luvulla rakennetussa kirkossa voit ihailla upeita freskoja. Historiallisista rakennuksista käymisen arvoinen on myös pohjoinen rautatieasema, joka on rakennettu 1800-luvulla goottilaiseen tyyliin. Ottamalla vuokra-auton käyttöösi Sixt Autovuokraamosta nämä kohteet ja monet muut mielenkiintoiset nähtävyyden ovat kätevästi ulottuvissasi koko matkasi ajan. Vieraile siis Sixt Autovuokraamossa Suceavan lentokentällä ja ota matkastasi kaikki ilo irti!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Suceava Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Suceava Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Suceava Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Suceava Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Suceava Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Suceava Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Suceava Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Suceava Lentoasema

    Näytä lisää