Auton vuokraus toimipisteestä Iasi Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Iasi Lentoasema

Osoite

Moara de Vant 34 Str., 700384 Iasi, Romania
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:30

Palvelumme toimipisteessä Iasi Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Iasin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Iasin kansainvälisellä lentokentällä

Iasin matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Iasin kansainväliseltälentokentältä, ilman että joutuisit etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. AutonvuokrausIasin kansainvälisellä lentokentällä auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisuntutkimalla nettisivuiltamme löytyvää valikoimaa matkakohteena olevalla lentokentälläsi. Iasinkansainvälisellä lentokentällä on saatavilla autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata jokokäytännöllisen henkilöauton tai tilavamman farmariauton tai varautua kaikkiin mahdollisiinmaastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin,otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyäautomallia. Voit räätälöidä vuokra-auton valitsemillasi lisävarusteilla omaan matkaasi sopivaksi. Varauksen hoidat kaikkein näppärimmin joko vierailemalla verkkosivuillamme tai puhelimitse.
Autonvuokraus Iasin kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus Iasin kansainvälisellä lentokentällä

Iasin kansainväliselle lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, minkä ansiosta saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Iasin kansainvälinen lentokentällä, lyhemmin IAS, sijaitsee ainoastaan kuuden kilometrin päässä Iasin keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen ainoastaan muutaman minuutin. Autonvuokraus Iasin kansainvälisellä lentokentällä sujuu kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi tai muuhun majapaikkaasi, joten voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön autolla. Ystävälliset asiakaspalvelijamme palvelevat sinua viikon jokaisena päivänä. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota siis rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!
Sixtin vuokra-autolla fiksusti Iasin valloitukseen

Sixtin vuokra-autolla fiksusti Iasin valloitukseen

Iasi sijaitsee noin 500 kilometriä Bukarestista pohjoiseen lähellä Moldovan rajaa. Se on noin 290 000 asukkaallaan yksi Romanian suurimmista kaupungeista. Kaupungin halki virtaa Tonavan sivujoki Prut. Iasi oli historiallisen Moldavian ruhtinaskunnan pääkaupunki sekä Moldavian ja Valakian yhdistyneen kuningaskunnan toinen keskus Bukarestin ohella. Posliinista tunnetun kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi kulttuuripalatsi, Golian luostari, Kolmen hierarkin kirkko ja luostari Vasile Lupun ajoilta. Lisäksi sieltä löytyy Euroopan mahtavimpiin kuuluva kasvitieteellinen puutarha, jolla on pinta-alaa sata hehtaaria. Olipa kyseessä sitten lomareissu tai työmatka Iasin, luotettavalta ja edulliselta Sixt Autovuokraamolta voit vuokrata käyttöösi lentokentältä vuokra-auton, jonka ansiosta runsaatkin varusteet kulkeutuvat hyvin mukana paikasta toiseen ja alue tulee tutuksi laajemmassa mittakaavassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Iasi Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Iasi Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Iasi Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Iasi Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Iasi Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 7 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Iasi Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Iasi Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Iasi Lentoasema

    Näytä lisää