Auton vuokraus toimipisteestä Bacau Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Bacau Lentoasema

Osoite

Str. Aeroportului nr. 1, 600324 Bacau, Romania
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Bacau Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Bacaun lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Bacaun lentokentällä

Matkatessasi Bacaun kaupunkiin voit hankkia kätevästi vuokra-auton Bacaun lentokentän SixtAutovuokraamosta, minkä ansiosta kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaalähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Bacaun lentokentällämahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin.Olipa aikeissasi sitten vuokrata näppärän kokoinen henkilöauto pariskunnalle, tilava farmariautokoko perheen tarpeisiin tai vaihtoehtoisesti maastoauto, joka soveltuu myös syrjäisempienseutujen tutkimiseen, kaikki nämä ovat saatavilla Bacaun lentokentällä sijaitsevassaautovuokraamostamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Bacaun lentokentällä

Autonvuokraus Bacaun lentokentällä

Bacaun lentokenttä, toiselta nimeltään George Enescun kansainvälinen lentoasema ja lyhennettynä BCM, sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja ajomatka autolla lentokentältä kaupungin keskustaan vie vain noin vartin verran. Saavutat hotellisi tai muun majapaikkasi nopeasti ja vaivattomasti. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo Bacaun lentokentällä mahdollistaa matkasi sujuvoittamisen uusilla, keskimäärin kolme kuukautta vanhoilla vuokra-autoillaan. Autonvuokraus Bacaun lentokentällä onnistuu vaivatta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi. Parhaiten hoidat vuokrauksen ennakkoon joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa jo tulevan matkasi suunnitelun!
Sixt vuokra-autolla Bacaussa

Sixt vuokra-autolla Bacaussa

Bacau sijaitsee Romanian itäosassa, aivan jylhien Karpaattien juurella. Noin 133 000 asukkaan kaupunki on yksi maan rautatieverkoston solmukohta. Matkaa rautatieasemalle on kaupungin keskustasta vain pari kilometriä, joten matkan jatkaminen täältä onnistuu helposti. Kaupungista pääsee matkaamaan hyvin kätevästi myös Transilvanian puolelle, noin 90 kilometrin päässä sijaitsevaa Ghimesin solaa pitkin. Autonvuokraus Bacaun lentokentältä mahdollistaa liikkumisen sekä Bacaussa että sen lähiympäristössä vaivattomasti ja takuulla juuri oman aikataulusi mukaan. Sixt vuokra-auto allasi saavutat näppärästi kaupungin kiehtovimmat nähtävyydet. Voit esimerkiksi käydä katsomassa kaunista, keskustassa sijaitsevaa Biserica Precista -kirkkoa, ja suunnata sen jälkeen vaikkapa Observatorul Astronomic Victor Anestin -observatorioon, jonne matkaa on noin kaksi kilometriä kaupungin keskustasta. Jos taas mielit shoppailemaan, kannattaa suunnata kohti Arena Mall -ostoskeskusta, joka sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä keskustasta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bacau Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bacau Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bacau Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bacau Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Bacau Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bacau Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bacau Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bacau Lentoasema

    Näytä lisää