Auton vuokraus alueella Otopeni

 

Suosituin kohteessa Otopeni

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bukarest Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Otopeni

Laadukasta autonvuokrausta Otopenissä viikon jokaisena päivänä

Laadukasta autonvuokrausta Otopenissä viikon jokaisena päivänä

Sixt Autovuokraamo Otopenissä toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Saat meiltä sopivan vuokra-auton allesi, olitpa sitten työn tai loman merkeissä liikkeellä. Tarjoamme käyttöösi uuden ja monipuolisesti varustellun autovalikoiman, josta löytyy vaihtoehtoja pienistä sedaneista aina suuriin maastureihin ja minibusseihin asti. Voit valita itsellesi sopivat, edullisesti hinnoitellut lisäpalvelut vuokrauksen yhteydessä. Tarkista kilpailukykyiset hinnat ja tutustu autokalustoon sekä palveluihin verkkosivullamme. Monipuolinen palvelu, hyvin varustellut vuokra-autot ja täydentävät lisäpalvelut muodostavat paketin, josta onnistunut autonvuokraus koostuu. Sixt Autovuokraamo Otopenissä tarjoaa kaiken tämän sinulle. Autovalikoimastamme löytyy näppäriä kaupunkimalleja yksin matkustaville ja pariskunnille. Isompi sedan tai farmari nielaisee sisäänsä perheellisen matkustajia matkatavaroineen ja jos tilantarve tästä vielä kasvaa, maasturit ja minibussit antavat vastauksen ongelmaan. Premium-luokan ajopelit tarjoavat tyylikkään vaihtoehdon bisnesmatkaajille ja muillekin premiumin ystäville. Voit varata itsellesi autokategorian, mutta tiettyä automallia tai -merkkiä emme voi taata. Monet hyödylliset lisäpalvelut tuovat lisää huolettomuutta autonvuokraukseen Otopenissä. Vakuutukseen saa lisäturvaksi matkan jatkumisturvan, kolari-, lasi- tai rengasturvan. Voit nimetä itsellesi lisäkuljettajan tai vuokrata GPS-navigaattorin. Lapsiperheiden vuokra-autoon on tarjolla erikokoisia lasten turvakaukaloita ja -istuimia.
Tutustu vuokra-autolla Otopeniin ja ympäristön nähtävyyksiin

Tutustu vuokra-autolla Otopeniin ja ympäristön nähtävyyksiin

Romanian keskiosissa sijaitseva Otopeni on pienehkö vajaan 15 000 asukkaan kaupunki, joka sijaitsee maan pääkaupunkia Bukarestia ympäröivän kehätien pohjoispuolella. Vuokra-autolla onkin kätevä tutustua Bukarestin nähtävyyksiin, sillä kehätien varrelta avautuvat oivat liikenneyhteydet joka suuntaan. Noin kymmenen kilometrin päässä kehätien sisäpuolella on Bukarestin eläintarha, jossa päivä kuluu hurahtamalla kaikenikäisillä. Keskustassa kannattaa käydä katsomassa maan parlamenttitaloa, joka on mittasuhteiltaan varsin jyhkeä. 1100-huoneinen lähes 300 metriä pitkä rakennus on noin 90 metriä korkea ja saman verran löytyy myös maanalaista syvyyttä. Mukavan piknik-päivän voi viettää Kuningas Michaelin puistoalueella, josta löytyy muun muassa ravintoloita, leikkikenttiä ja museoita. Uinnin, vesileikkien ja vauhdikkaiden vesiliukumäkien ystävien kannattaa suunnata vuokra-auto Otopenin vesipuistoon.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Otopeni

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Otopeni?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Otopeni sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Otopeni.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Otopeni?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Otopeni. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 405 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Matka Sixtille
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Otopeni

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Otopeni?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Otopeni?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Otopeni?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Otopeni

Näytä lisää