Autonvuokraus
Bacau Lentoasema
Piilota
Romania // Bacau // Bacau Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bacau Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Str. Aeroportului nr. 1
  600324 Bacau RO +40-745062158
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BCM
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Bacaun lentokentällä

Matkatessasi Bacaun kaupunkiin voit hankkia kätevästi vuokra-auton Bacaun lentokentän Sixt Autovuokraamosta, minkä ansiosta kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaa lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Bacaun lentokentällä mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Olipa aikeissasi sitten vuokrata näppärän kokoinen henkilöauto pariskunnalle, tilava farmariauto koko perheen tarpeisiin tai vaihtoehtoisesti maastoauto, joka soveltuu myös syrjäisempien seutujen tutkimiseen, kaikki nämä ovat saatavilla Bacaun lentokentällä sijaitsevassa autovuokraamostamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Bacaun lentokentällä

Bacaun lentokenttä, toiselta nimeltään George Enescun kansainvälinen lentoasema ja lyhennettynä BCM, sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja ajomatka autolla lentokentältä kaupungin keskustaan vie vain noin vartin verran. Saavutat hotellisi tai muun majapaikkasi nopeasti ja vaivattomasti. Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo Bacaun lentokentällä mahdollistaa matkasi sujuvoittamisen uusilla, keskimäärin kolme kuukautta vanhoilla vuokra-autoillaan. Autonvuokraus Bacaun lentokentällä onnistuu vaivatta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi. Parhaiten hoidat vuokrauksen ennakkoon joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa jo tulevan matkasi suunnitelun!

Sixt vuokra-autolla Bacaussa

Bacau sijaitsee Romanian itäosassa, aivan jylhien Karpaattien juurella. Noin 133 000 asukkaan kaupunki on yksi maan rautatieverkoston solmukohta. Matkaa rautatieasemalle on kaupungin keskustasta vain pari kilometriä, joten matkan jatkaminen täältä onnistuu helposti. Kaupungista pääsee matkaamaan hyvin kätevästi myös Transilvanian puolelle, noin 90 kilometrin päässä sijaitsevaa Ghimesin solaa pitkin.

Autonvuokraus Bacaun lentokentältä mahdollistaa liikkumisen sekä Bacaussa että sen lähiympäristössä vaivattomasti ja takuulla juuri oman aikataulusi mukaan. Sixt vuokra-auto allasi saavutat näppärästi kaupungin kiehtovimmat nähtävyydet. Voit esimerkiksi käydä katsomassa kaunista, keskustassa sijaitsevaa Biserica Precista -kirkkoa, ja suunnata sen jälkeen vaikkapa Observatorul Astronomic Victor Anestin -observatorioon, jonne matkaa on noin kaksi kilometriä kaupungin keskustasta. Jos taas mielit shoppailemaan, kannattaa suunnata kohti Arena Mall -ostoskeskusta, joka sijaitsee noin 1,5 kilometrin päässä keskustasta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bacau Lentoasema BCM Str. Aeroportului nr. 1 600324 Bacau 46.521944, 26.910278 +40-745062158

Sixt-toimipiste Bacau Lentoasema BCM

Str. Aeroportului nr. 1
600324 Bacau
 
Puhelinnro +40-745062158

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service