Autonvuokraus
Brasov
Piilota
Romania // Brasov
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Brasov

Sixt Autovuokraamo Brasovissa, Romanian Transilvaniassa palvelee sinua joustavin aukioloajoin, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä mieltäsi askarruttavissa seikoissa. Toimipisteemme vuokra-autokalusto on kattava ja kaikki tarjoamamme vuokra-autot ovat kattavasti vakuutettuja ja luotettavia. Tarjolla oleva ajoneuvokalustomme voi vaihdella hieman eri toimipisteidemme välillä, mutta hoitaessasi autonvuokrauksen Brasovin toimipisteessämme on valitavanasi kattava valikoima Romanian maastossa todella käytännöllisiä maastureita, sekä paremmin kaupunkioloihin soveltuvia taloudellisia farmareita ja henkilöautoja.

 
 • Brasov

  Sixt Autonvuokraus
  Str. Apollonia Hirscher 14
  500015 Brasov

  ma. - pe.09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Hyödynnä joustava autonvuokraus Brasovissa

Sixtillä on pitkä kokemus autonvuokraustoiminnasta ja kanssamme asiointi on sujuvaa ja turvallista, lisäksi olemme mahdollistaneet autovuokraamossamme Brasovissa autonvuokrauksen myös alle 25-vuotiaille. Asioidessasi kanssamme sinulla on mahdollisuus hankkia haluamasi vuokra-auto käyttöösi joko asioimalla toimipisteessämme tai tekemällä varaus jo aiemmin vaikkapa verkkosivujemme, puhelimen tai mobiilisovelluksemme kautta. Samalla voit halutessasi valita käyttöösi joitakin erilaisista lisäpalveluistamme tai -vakuuksistamme, joihin kuuluvat muun muassa kolariturva, navigaattori sekä saatavuuden mukaan talvella matkustettaessa erittäin käytännöllinen talvipaketti. Olethan kuitenkin tietoinen, että takaamme sinulle aina valitsemasi vuokra-autokategorian mukaisen ajoneuvon, mutta emme sen sijaan juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia.

Suuntaa ketterästi vuokra-autolla Brasoviaan

Brasov on eräitä maan suosituimpia matkailukohteita ja kaupungissa riittääkin tehtävää ja nähtävää. Vuokra-auto voi kuitenkin olla tarpeen, jos haluat päästä mielenkiintoisiin kohteisiin vaivatta ja juuri silloin kuin itse haluat. Ajamalla voit esimerkiksi suunnata helposti kaupungin läheiseen vuoristoon, missä sijaitsee useita upeita patikointireittejä sekä laskettelumahdollisuuksia. Noin 40 minuutin ajomatkan päässä sijaitsee myös maan ehdottomasti suosituin nähtävyys, Branin, eli tunnetummin Draculan linna. 1300-luvulla rakennettu kiehtova linna sijaitsee vuoriston sydämessä metsän keskeltä työntyvällä kallionkielekkeellä, eikä paikassa vierailua kannata missään nimessä jättää väliin. Brasovissa on kuitenkin muutakin näkemisen arvoista, kuten kiehtova Biserica Neagra eli Musta kirkko, joka on mahtipontinen goottilainen rakennelma, jonka seinät ovat tummentuneet tulipalossa vuonna 1689. Kirkko sijaitsee kaupungin pääaukion Piata Stafaluin lähellä, mistä lötyy myös maan historiallinen museo sekä Euroopan kapeimmaksi kaduksi kutsuttu Strada Sforii eli Köysikatu.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service