Autonvuokraus
Bukarest Lentoasema
Piilota
Romania // Bucharest // Bukarest Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bukarest Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Calea Bucurestilor 224E
  075150 Otopeni RO +40-21-9400
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OTP
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Henri Coandan kansainvälisellä lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Bukarest, Henri Coandan kansainvälisen lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Henri Coandan kansainvälisellä lentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Halutessasi voit myös suunnata kohti Karpaatteja järeämpi maasturi allasi. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopien.

Autonvuokraus Henri Coandan kansainvälisellä lentokentällä

Lentokoneesta Henri Coandan kansainväliselle lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi lentokentältä. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Henri Coandan kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä OTP, sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autolla noin puolisen tuntia. Autonvuokraus Henri Coandan kansainvälisellä lentokentällä sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Voit tehdä varauksesi jo etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

Koe Draculan Romania Sixt vuokra-auto allasi

Pikku Pariisinakin tunnettu Bukarest (Bucuresti) on Romanian pääkaupunki, jossa asuu noin 2,6 miljoonaa asukasta. Kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin tutustuminen onnistuu näpsäkästi Sixt vuokra-autolla. Käy vaikkapa ihmettelemässä maailman toiseksi suurinta rakennusta Kansan palatsia, jonne matkaa keskustasta on vain noin kaksi kilometriä. Ainoastaan Pentagon päihittää koollaan tämän Nicolae Ceausescun rakentaman parlamenttitalon. Vuokra-autolla saavutat myös esimerkiksi Muzeul satului -kylämuseon, jossa on esillä autenttisia asumuksia eri puolilta Romanian maaseutua alle puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta.

Monille Romanian pääkaupunkiin Bukarestiin matkustaminen on ensimmäinen askel kohti vampyyreista tunnettua Transilvaniaa. Ajomatka Branin linnalle Bukarestin keskustasta kestää noin 3,5 tuntia. Fiktiivinen vampyyrihahmo Dracula on irlantilaiskirjailija Bram Stokerin luomus. Bram Stoker käytti vuonna 1897 julkaistussa romaanissaan Dracula-hahmonsa esikuvana Romanian 1400-luvulla elänyttä hallitsijaa Vlad III Draculaa, joka tunnetaan paremmin nimellä Vlad III eli Vlad Seivästäjä. Saavutat tämän jokaisen vampyyrifanin unelmakohteen luotettavasti Sixt vuokra-autolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bukarest Lentoasema OTP Calea Bucurestilor 224E 075150 Otopeni 44.571111, 26.085000 +40-21-9400

Sixt-toimipiste Bukarest Lentoasema OTP

Calea Bucurestilor 224E
075150 Otopeni
 
Puhelinnro +40-21-9400

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service