Autonvuokraus
Cluj Napoca
Piilota
Romania // Cluj Napoca
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cluj Napoca

Sixtin autonvuokraus on mahdollista ympäri maailmaa ja meiltä hankit käyttöösi helposti vuokra-auton Cluj Napocastakin, Romanian toiseksi suurimmasta kaupungista. Kaupungin toimipisteemme palvelee sinua joustavin aukiolojoin ja tarjoaa käyttöösi kattavan vuokra-autokaluston, mistä valitset helposti omiin matkasuunnitelmiisi parhaiten soveltuvan menopelin. Jos aikomuksenasi esimerkiksi on kiertää maata laajemmin ajamalla, voi maasturi osoittautua käteväksi valinnaksi. Jos taas tahdot nauttia luksuksesta, kannattaa sinun harkita upeita avo- ja urheiluautojamme. Luonnollisesti tarjoamme käyttöösi myös varsinkin kaupunkiajossa näppäriä taloudellisia henkilöautoja ja maastureita.

 
 • Cluj-Napoca Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca

  ma. - pe.08:30 - 19:00
  la.11:30 - 16:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Palvelut autovuokraamossamme Cluj Napocassa

Sixtin tarjoama autonvuorkaus Cluj Napocassa onnistuu helpoiten etukäteen ja voitkin hoitaa varaamisen niin verkossa, mobiilissa kuin puhelimitsekin. Mikäli olet tehnyt varauksen jo ennalta, voit halutessasi noutaa varaamasi ajoneuvon myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Huomioithan kuitenkin, että takaamme asiakkaillemme vuokra-autoista ainoastaan tiettyyn, itse valittuun autokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, emme tiettyä automerkkiä tai esimerkiksi automallia. Autovuokraamomme Cluj Napocassa tarjoaa pelkkien vuokra-autojen ohella myös monipuolisen valikoiman erilaisia käytännöllisiä lisäpalveluita, joista muutamana esimerkkinä mainittakoon talvella käytännöllinen talvipaketti, tavarateline sekä erilaiset lisävakuudet.

Autonvuokraus Cluj Napocassa mahdollistaa paljon

Romanian toiseksi suurin kaupunki Cluj Napoca on täynnä historiaa, mielenkiintoista nähtävää, kulttuuria ja maan parhaaksi kutsuttua yöelämää. Kaupungissa sijaitsee myös maan suurin yliopisto, jonka ansiosta kaupunki onkin täynnä energiaa ja tapahtumia. Vuokra-autolla kaupungissa pääset helposti liikkumaan esteettä nähtävyydeltä toiselle ja voit ottaa suunnaksi esimerkiksi keskustan ulkopuolella sijaitsevan upean kasvitieteellisen Alexandru Borza -puutarhan, jonka kivikkopuutarhat hurmaavat kävijän. Vaikkapa samalla reissulla voit ajaa myös valtavalle ja vaikuttavalle haustausmaalle, joka sijaitsee melko lähellä puutarhaa. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti kuluttaa hetki myös kiertelemällä sen Piata Unirii -nimistä pääaukiota ja sen lähiseutuja, mistä löytyy esimerkiksi lukuisia houkuttelevia kahviloita ja ravintoloita. Eräs kaupungin vetonauloista on myös Pyhän Mikaelin 1400-luvulla valmistunut goottilainen kirkko, jota kellotorneineen on vaikea olla huomaamatta. Kaupungista löytyy myös lukuisia mielenkiintoisia museoita, kuten esimerkiksi taidemuseo pääaukion lähellä, hieman erikoisempi lääketieteellinen museo sekä nykytaiteeseen keskittynyt Pensselitehdas.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service