Autonvuokraus
Cluj-Napoca Lentoasema
Piilota
Romania // Cluj Napoca // Cluj-Napoca Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cluj-Napoca Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Traian Vuia Street. No.149
  400397 Cluj Napoca RO +40-749169401
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: CLJ
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 19:00
la.11:30 - 16:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Avram Iancu Clujin kansainvälisellä lentokentällä

Mikäli matkasi määränpäänä on Romanian Cluj-Napoca, Avram Iancu Clujin kansainvälisen lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa käyttöösi toimivat ja nykyaikaiset autot, joiden joukosta voit valita omalle matkallesi kaikkein parhaimmin sopivan ratkaisun. Autonvuokraus Avram Iancu Clujin kansainvälisellä lentokentällä onnistuu kauttamme helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja, ja meiltä saat vuokrattua käyttöösi niin kätevän kokoiset henkilöautot, tilavammat farmarit kuin modernit maasturitkin. Voit siis tehdä autotyypin valinnan vaikkapa henkilöluvun, matkatavaroiden määrän tai reissun aikana ajettavan maaston perusteella. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme.

Autonvuokraus Avram Iancu Clujin kansainvälisellä lentokentällä

Lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, joten autonvuokraus Avram Iancu Clujin kansainvälisellä lentokentällä on mitä vaivattominta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen laskeuduttuasi. Loistavalla etäisyydellä Cluj-Napocan kaupungista sijaitseva Avram Iancu Clujin kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä CLJ, on ainoastaan seitsemän kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan viekin vain vartin verran. Vuokra-auto vie sinut siis hotelliisi tai muuhun majapaikkaasi hetkessä, ja pääset samalla ihailemaan reitin varrelta löytyviä maisemia. Ystävälliset asiakaspalvelijamme palvelevat sinua viikon jokaisena päivänä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Seikkaile Cluj-Napocassa Sixt vuokra-autolla

Romanian toiseksi suurin kaupunki Cluj-Napoca sijaitseeTransilvaniassa Luoteis-Romaniassa, noin 330 kilometriä Bukarestista luoteeseen. Kaupungissa asuu noin 320 000 asukasta. Cluj-Napocassa kannattaa suunnata kohti ihanan vehreätä keskuspuistoa, jossa pääsee rauhoittumaan ja rentoutumaan. Matkaa puistoon on keskustasta vain muutama kilometri. Cluj-Napocassa on lukuisia historian havinaa huokuvia nähtävyyksiä, joita pääset ihailemaan vikkelästi Sixt vuokra-auto allasi. Lähde esimerkiksi katsomaan Piata Unirii -pääaukion laidalla sijaitsevia lukuisia kirkkoja tai tutustumaan lääketieteelliseen museoon.

Luotettava ja edullinen Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi Avram Iancu Clujin kansainvälisellä lentokentällä vuokra-auton, jonka ansiosta kiehtoviin nähtävyyksiin tutustuminen käy Cluj-Napocassa mitä miellyttävimmin, kokonaan oman aikataulusi mukaisesti, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla. Toimiva vuokra-auto mahdollistaa myös sen, että näet ja koet viihtyisää kaupunkia sekä sen ympäristöä maksimaalisen määrän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 19:00
la.11:30 - 16:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cluj-Napoca Lentoasema CLJ Traian Vuia Street. No.149 400397 Cluj Napoca 46.782589, 23.688037 +40-749169401

Sixt-toimipiste Cluj-Napoca Lentoasema CLJ

Traian Vuia Street. No.149
400397 Cluj Napoca
 
Puhelinnro +40-749169401

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service