Autonvuokraus
Iasi Lentoasema
Piilota
Romania // Iasi // Iasi Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Iasi Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Moara de Vant 34 Str.
  700384 Iasi RO +40-743056537
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: IAS
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 17:00
la. - su.12:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Iasin kansainvälisellä lentokentällä

Iasin matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Iasin kansainväliseltä lentokentältä, ilman että joutuisit etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Iasin kansainvälisellä lentokentällä auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun tutkimalla nettisivuiltamme löytyvää valikoimaa matkakohteena olevalla lentokentälläsi. Iasin kansainvälisellä lentokentällä on saatavilla autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai tilavamman farmariauton tai varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Voit räätälöidä vuokra-auton valitsemillasi lisävarusteilla omaan matkaasi sopivaksi. Varauksen hoidat kaikkein näppärimmin joko vierailemalla verkkosivuillamme tai puhelimitse.

Autonvuokraus Iasin kansainvälisellä lentokentällä

Iasin kansainväliselle lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, minkä ansiosta saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Iasin kansainvälinen lentokentällä, lyhemmin IAS, sijaitsee ainoastaan kuuden kilometrin päässä Iasin keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen ainoastaan muutaman minuutin. Autonvuokraus Iasin kansainvälisellä lentokentällä sujuu kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi tai muuhun majapaikkaasi, joten voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön autolla. Ystävälliset asiakaspalvelijamme palvelevat sinua viikon jokaisena päivänä. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuvat myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota siis rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

Sixtin vuokra-autolla fiksusti Iasin valloitukseen

Iasi sijaitsee noin 500 kilometriä Bukarestista pohjoiseen lähellä Moldovan rajaa. Se on noin 290 000 asukkaallaan yksi Romanian suurimmista kaupungeista. Kaupungin halki virtaa Tonavan sivujoki Prut. Iasi oli historiallisen Moldavian ruhtinaskunnan pääkaupunki sekä Moldavian ja Valakian yhdistyneen kuningaskunnan toinen keskus Bukarestin ohella. Posliinista tunnetun kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi kulttuuripalatsi, Golian luostari, Kolmen hierarkin kirkko ja luostari Vasile Lupun ajoilta. Lisäksi sieltä löytyy Euroopan mahtavimpiin kuuluva kasvitieteellinen puutarha, jolla on pinta-alaa sata hehtaaria.

Olipa kyseessä sitten lomareissu tai työmatka Iasin, luotettavalta ja edulliselta Sixt Autovuokraamolta voit vuokrata käyttöösi lentokentältä vuokra-auton, jonka ansiosta runsaatkin varusteet kulkeutuvat hyvin mukana paikasta toiseen ja alue tulee tutuksi laajemmassa mittakaavassa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 17:00
la. - su.12:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Iasi Lentoasema IAS Moara de Vant 34 Str. 700384 Iasi 47.178611, 27.620556 +40-743056537

Sixt-toimipiste Iasi Lentoasema IAS

Moara de Vant 34 Str.
700384 Iasi
 
Puhelinnro +40-743056537

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service