Autonvuokraus
Oradea Lentoasema
Piilota
Romania // Oradea // Oradea Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Oradea Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aradi út 80
  410223 Oradea RO +40-742106778
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OMR
Aukioloajat
ma. - pe.10:00 - 17:00
la.10:00 - 14:00
 
 24 h nouto

Sixt Autovuokraamo Oradean lentokentällä

Mikäli määränpäänäsi on Oradean kaupunki Romaniassa, kaupungin lentokentän Sixt Autovuokraamo tarjoaa vuokra-autojen valikoimansa avulla loistavan vaihtoehdon kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumiseen - oman aikataulusi mukaisesti. Autonvuokraus Oradean lentokentällä tarjoaa niin kätevän kokoiset henkilöautot pienemmälle porukalle kuin tilavammat farmariautotkin joko suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli haluat käyttöösi kaupungin tutkimiseen mieluummin maasturin, myös sellainen on varattavissa meiltä. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Halutessasi vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteiden osalta juuri sinun matkaasi sopien. Varauksen hoidat helposti ja nopeasti joko verkkosivuillamme tai soittamalla meille. Ota rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa jo matkasi suunnittelun!

Autonvuokraus Oradean lentokentällä

Lentokoneesta Oradean lentokentälle laskeuduttuasi voit hoitaa auton vuokrauksen pois alta jo heti lentokentällä, jolloin pääset auton rattiin oitis lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Oradean lentokenttä, lyhennettynä OMR, sijaitsee neljän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää vain muutaman minuutin. Autonvuokraus Oradean lentokentällä sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Ystävälliset asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi viikon jokaisena päivänä. Vuokra-auton voit noutaa tai palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.

Valloita kiehtova Oradea Sixt vuokra-autolla

Oradea sijaitsee Luoteis-Romaniassa, lähellä Unkarin rajaa. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Black Hawk (Vulturul Negru) Palace Arcade sekä Moon Church (Biserica cu Luna), joihin molempiin ajaa muutamassa minuutissa kaupungin keskustasta. Voit käydä myös ihmettelemässä eläimiä tiikereistä käärmeisiin Oradean eläintarhassa, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Sixt vuokra-auto allasi sinua eivät rajoita aikataulut, joten voit matkata ympäri kaupunkia miten haluat. Voit myös halutessasi ajella noin kolmen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Romanian toiseksi suurimpaan kaupunkiin Cluj-Napocaan.

Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka Oradeaan ja halu päästä tutkimaan kaupunkia laajemmin, tai tulossa on työmatka tähän kaupunkiin, luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton jo lentokentällä. Näin kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen on mitä mukavinta, minkä lisäksi pääset myös näkemään enemmän tästä kiehtovasta lomakohteesta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.10:00 - 17:00
la.10:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Oradea Lentoasema OMR Aradi út 80 410223 Oradea 47.025278, 21.902500 +40-742106778

Sixt-toimipiste Oradea Lentoasema OMR

Aradi út 80
410223 Oradea
 
Puhelinnro +40-742106778

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service