Autonvuokraus
Sibiu
Piilota
Romania // Sibiu
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sibiu

Sixt Autovuokraamo Sibiussa palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Autokalustomme sisältää uusia, keskimäärin kolmen kuukauden ikäisiä hyvin varusteltuja vuokra-autoja, joista voit valita itsellesi mieluisimman käyttöösi. Kokovaihtoehtoja löytyy pienistä kaupunkimalleista suurempiin farmareihin, maastureihin ja minibusseihin. Tarkista kilpailukykyiset hinnat ja tarjoamamme edulliset lisäpalvelut verkkosivultamme ja varaa vuokra-auto jo tänään.

 
 • Sibiu Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Soseaua Alba Iulia 73
  550052 Sibiu

  ma. - pe.09:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Sibiu/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery and Collection
  . Sibiu

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la.09:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Asiakaslähtöistä autonvuokrausta Sibiussa

Monipuolinen autovalikoima, laadukas palvelu ja hyödylliset lisäpalvelut odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Sibiussa. Taloudelliset hatchback-mallit ja pienet sedanit ovat oivia valintoja yksin tai kaksin matkustaville. Suurempaan sedaniin tai farmariin, puhumattakaan minibussista, sopii reilummin sekä matkustajia että matkatavaroita. Premium-sedanit ja -maasturit tarjoavat tyyliä ja suorituskykyä tien päälle. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta otathan huomioon, että tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi luvata. Tutustu myös tarjoamiimme hyödyllisiin lisäpalveluihin. Vakuutuksen lisäturvaksi voi ottaa vapaaehtoisen henkilövakuutuksen, matkan jatkumisturvan tai kolari-, rengas- ja lasiturvan. Voit myös vuokrata GPS-navigaattorin tai tavaratelineen. Autonvuokraus Sibiussa on turvallista myös lapsiperheille, sillä tarjolla on vauvan turvakaukalo sekä lasten erikokoisia turvaistuimia ja istuinkorokkeita.

Kiertele kätevästi vuokra-autolla Sibiun ympäristössä

Sibiu on noin 150 000 asukkaan vuorten ympäröimä kaupunki Romanian keskiosissa. Kaupunki on perustettu yli 800 vuotta sitten, joten historiallisia nähtävyyksiä riittää. Kaupungin keskustasta löytyvät muun muassa keskiaikainen linnoitettu kaupunkikeskusta, yli 200 vuotta vanha taidemuseo Brukenthal ja luonnonhistoriallinen museo. Eläinten ystävien kannattaa suunnata vuokra-autonsa keula lounaaseen ja ajella kymmenen kilometrin matka Sibiun eläintarhaan. Eläimiä on maailman eri kolkilta karhuista ja leijonista kilpikonniin ja papukaijoihin. Lähistöllä on myös tutustumisen arvoinen etnografinen ulkoilmamuseo, jonka puistomaisessa miljöössä päivä kuluu rattoisasti paikkoihin tutustuen ja eväitä nauttien. Junaharrastajien suosikkipaikka lienee kaupungin itäosassa, sillä siellä on paikallinen rautatiemuseo. Hyvä vinkki päiväretken paikaksi on ajaa vuokra-autolla idän suuntaan Olt-joen vartta pitkin vajaan tunnin matka. Perillä on Aventura Parc Dragus -seikkailupuisto, jossa varsinaisen seikkailuradan lisäksi on paintball-alue, minigolf-rata, jousiammuntapaikka ja kiipeilyseiniä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service