Autonvuokraus
Sibiu Lentoasema
Piilota
Romania // Sibiu // Sibiu Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sibiu Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Soseaua Alba Iulia 73
  550052 Sibiu RO +40-755-126988
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SBZ
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Sibiun kansainvälisellä lentokentällä

Sibiuun matkustaessasi voit vuokrata auton Sixt Autovuokraamosta Sibiun kansainväliseltä lentokentältä ja nauttia kaupungin tarjoamista upeista maisemista monipuolisesti autolla ajaen sekä eri reittejä hyödyntäen. Kätevästi Sibiun kansainvälisellä lentokentällä sijaitseva Sixt Autovuokraamo mahdollistaa kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustumisen aloittamisen heti lennolta laskeuduttuasi. Autonvuokraus Sibiun kansainvälisellä lentokentällä takaa sen, että saat vuokrattua matkasi ajaksi niin pienemmän kokoisen henkilöauton kuin myös tilavamman minibussinkin, johon mahdutat matkustajien lisäksi myös mukavan määr tahansa autoretkillä vastaan tuleviin maastoihin, voit valita allesi myös maastoauton. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Sibiun kansainvälisellä lentokentällä

Sibiun kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä SBZ, sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Ajomatka lentokentältä kaupungin sydämeen kestää autoteitse ainoastaan muutaman minuutin, joten vuokra-autolla pääset nopeasti hotelliisi tai muuhun majapaikkaasi. Lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme lähtöaulasta, aivan passintarkistustoimistoa vastapäätä. Autonvuokraus Sibiun kansainvälisellä lentokentällä käy kädenkäänteessä ja saat allesi uuden, enintään kolme kuukautta vanhan vuokra-auton, jolla hurautat kohti Sibiun keskustaa nopeasti. Voit hoitaa vuokrauksen näpsäkästi etukäteen joko verkkosivujemme kautta tai puhelimitse.

Romanian Sibiu tutuksi Sixt vuokra-autolla

Sibiu sijaitsee Romanian Transilvaniassa, noin 300 kilometrin päässä maan pääkaupungista Bukarestista. Sibiu sijaitsee lähellä Romanian maantieteellistä keskipistettä, ja sitä ympäröivät useat vuoret. Matkaa on noin 20 km Fagaras-vuorille, 12 km Cibin-vuorille sekä 15 km Lotrului-vuorille. Sibiussa riittää nähtävää ja tehtävää. Tutki esimerkiksi vanhaa kaupunkia, joka sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä keskustasta. Näkemisen arvoisia ovat myös Sibiun ortodoksinen katedraali, Astran ulkoilmamuseo sekä Valheiden silta.

Mikäli olet haaveillut lomasta tunnelmallisessa Sibiussa tai tulossa on työmatka sinne, edullinen ja luotettava Sixt Autovuokraamo toimittaa käyttöösi lentokentällä juuri haluamasi tyyppisen vuokra-auton, jonka ansiosta sekä kaupunkiin että sen ympäristöön tutustuminen onnistuu miellyttävällä tavalla. Jos mielit tutkimaan Romanian vampyyreista tuttua Transilvaniaa enemmän, kannattaa suunnaksi ottaa Branin linna. Matkaa tähän Bram Stokerin Draculan kotipaikkanakin joskus pidettyyn upeaan linnaan on Sibiusta noin 140 kilometriä. Matka taittuu vikkelästi ja luotettavasti Sixt vuokra-autolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sibiu Lentoasema SBZ Soseaua Alba Iulia 73 550052 Sibiu 45.785556, 24.091389 +40-755-126988

Sixt-toimipiste Sibiu Lentoasema SBZ

Soseaua Alba Iulia 73
550052 Sibiu
 
Puhelinnro +40-755-126988

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service