Autonvuokraus
Suceava Lentoasema
Piilota
Romania // Suceava // Suceava Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Suceava Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroportul Stefan cel Mare
  727475 Salcea RO +40-745062158
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SCV
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Suceavan lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Suceavan lentokentältä saat kätevästi käyttöösi vuokra-auton, jolla pääset aloittamaan matkasi vaivattomasti heti lentokentälle saavuttuasi. Sixt-toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisällä, joten täällä sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan vuokra-auton löytääksesi. Valikoimastamme löydät juuri tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton. Voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, hankaliinkin olosuhteisiin sopivan maasturin tai suuremmankin seurueen sisäänsä mahduttavan minibussin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia.

Autonvuokraus Suceavan lentokentällä

Autonvuokraus Suceavan lentokentällä on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat aloittaa matkasi välittömästi lentokentälle saavuttuasi omien aikataulujesi mukaan. Suceavan lentokentältä on matkaa Suceavan kaupunkiin noin kaksitoista kilometriä, ja matka taittuu vuokra-autolla noin kahdessatoista minuutissa. Lentokenttä on nimetty Moldovan ruhtinaskunnan historiallisen hallitsija Tapani Kolmas Suuren mukaan, ja lentokentän kansainvälinen IATA-koodi on SCV. Autonvuokraus Suceavan lentokentältä on helppoa: tee ensin varaus esimerkiksi nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Lentosi saavuttua voit noutaa vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta Sixt Autovuokraamosta. Huomioithan, että Suceavan kaupungissa ei ole omaa erillistä Sixt-toimipistettä.

Tutustu kiehtovaan Suceavaan kätevästi vuokra-autolla

Suceavan kaupunki sijaitsee Etelä-Bukovinassa Romanian koillisnurkassa. Suceavassa on paljon mielenkiintoista nähtävää, ja erityisesti historiasta kiinnostuneet innostuvat varmasti kaupungin keskiaikaisesta historiasta ja nähtävyyksistä. Autonvuokraus Suceavan lentokentältä on hyvä tapa varmistaa, että pääset varmasti kiertämään haluamasi nähtävyydet matkasi aikana. Läheisesti Moldovan ruhtinaskunnan historiaan liittyvä Suceavan linna sijaitsee kaupungin itälaidalla. 1300-luvulla rakennettu linnoitus tehtiin aikoinaan suojaamaan kaupunkia ottomaanien hyökkäyksiltä, ja lukuisista hyökkäyksistä huolimatta linnoitusta ei koskaan valloitettu. Linnoituksen yhteydessä pääsee myös tutustumaan Bukovinan kylämuseoon, jossa esitellään tavallisten paikallisten asukkaiden arkea keskiajalla.

Historiasta kiinnostuneiden kannattaa myös ehdottomasti vierailla Bukovinan museossa, jonka näyttelyissä pääsee tutustumaan alueen värikkääseen historiaan. Arkkitehtuurista innostuneiden kannattaa vierailla Pyhän Yrjänän kirkossa, joka on luokiteltu Unescon maailmanperintökohteeksi. 1500-luvulla rakennetussa kirkossa voit ihailla upeita freskoja. Historiallisista rakennuksista käymisen arvoinen on myös pohjoinen rautatieasema, joka on rakennettu 1800-luvulla goottilaiseen tyyliin. Ottamalla vuokra-auton käyttöösi Sixt Autovuokraamosta nämä kohteet ja monet muut mielenkiintoiset nähtävyyden ovat kätevästi ulottuvissasi koko matkasi ajan. Vieraile siis Sixt Autovuokraamossa Suceavan lentokentällä ja ota matkastasi kaikki ilo irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Suceava Lentoasema SCV Aeroportul Stefan cel Mare 727475 Salcea 47.687500, 26.354167 +40-745062158

Sixt-toimipiste Suceava Lentoasema SCV

Aeroportul Stefan cel Mare
727475 Salcea
 
Puhelinnro +40-745062158

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service