Autonvuokraus
Targu Mures Lentoasema
Piilota
Romania // Targu Mures // Targu Mures Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Targu Mures Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroportul Int. Transilvania
  547612 Targu Mures RO +407-49-169401
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TGM
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:30
la.10:00 - 14:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Targu Muresin lentokentällä

Vuokraa auto kätevästi Sixt Autovuokraamosta Targu Muresin lentokentältä, ja voit aloittaa tutustumisen kiehtovaan Romaniaan omien aikataulujesi mukaan. Autonvuokraus Targu Muresin lentokentältä on helppo ja kätevä tapa järjestää liikkumisesi matkasi ajan. Voit valita käyttöösi näppärän henkilöauton, tilavan farmarin tai maasturin, jolla selviät hankalissakin ajo-olosuhteissa. Valitettavasti pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Sixt Autovuokraamo sijaitsee Targu Muresin lentokentän sisällä, joten sinun ei tarvitse kuluttaa kallisarvoisa matka-aikaasi vuokra-auton etsimiseen.

Autonvuokraus Targu Muresin lentokentällä

Targu Muresin lentokenttä sijaitsee noin neljäntoista kilometrin päässä Targu Muresin kaupungista. Matkaan kuluu vuokra-autolla ajaessa noin kaksikymmentä minuuttia. Lentokenttää kutustaan myös Transilvanian lentokentäksi, ja sen kansainvälinen IATA-koodi on TGM. Autonvuokraus Targu Muresin lentokentältä on helppoa ja vaivatonta. Tee ensin varaus verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Lentosi saapuessa lentokentälle voit käydä noutamassa varaamasi vuokra-auton lentokentän omalta Sixt-toimipisteeltä. Huomioithan, että kaupungissa ei ole omaa Sixt Autovuokraamoa. Autonvuokraus kannattaa siis tehdä jo lentokentällä, jotta liikkumisestasi matkasi ajan tulee mahdollisimman kätevää ja vaivatonta. Edullisella vuokra-autolla pääset kiertämään kohteita oman mielesi mukaan, ja saat kerrytettyä arvokkaita matkakokemuksia tehokkaasti ja huolettomasti.

Targu Mures hurmaava kaupunki Transilvanian ytimessä

Targu Mures on Muresin piirikunnan pääkaupunki, ja se sijaitsee Muresjoen varrella Romanian Transilvaniassa. Ensimmäiset maininnat kaupungista dokumenteissa sijoittuvat vuoteen 1322. Kun Sixt vuokra-auto on allasi, Targu Muresin keskiaikainen linnoitus on kohde, johon kannattaa tutustua ensimmäisten nähtävyyksien joukossa. Alun perin linnoitus rakennettiin 1400-luvulla, ja sen päälle tehtiin uusi linna 1500-luvulla.

Targu Muresissa vuokra-autolla kannattaa myös ajaa keskustassa sijaitsevalle reformikirkolle, joka on kaupungin vanhin kirkkorakennus. Se valmistui 1400-luvun puolivälissä lähes vuosisadan kestäneiden rakennustöiden jälkeen. Kirkon epäillään olleen alun perin freskojen ja muun taiteen koristama, mutta koristeet on mitä ilmeisemmin poistettu kirkon siirryttyä protestanttien omistukseen 1500-luvun puolivälissä. Kirkkohistoriasta innostunut matkailija vierailee varmasti mielellään myös pyhän Yrjänän baptistikirkossa, joka sijaitsee kaupungin koillisessa osassa. Kaupungin keskustassa sijaitsee myös upea kulttuuripalatsi, jonka rakennustyöt aloitettiin pormestari György Bernadyn toimesta vuonna 1911. Autonvuokraus Targu Muresin lentokentältä on loistava tapa varmistaa pääsysi näiden ja monien muiden nähtävyyksien äärelle!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:30
la.10:00 - 14:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Targu Mures Lentoasema TGM Aeroportul Int. Transilvania 547612 Targu Mures 46.467778, 24.412500 +407-49-169401

Sixt-toimipiste Targu Mures Lentoasema TGM

Aeroportul Int. Transilvania
547612 Targu Mures
 
Puhelinnro +407-49-169401

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service