Autonvuokraus
Alvesta Päärautatieasema
Piilota
Ruotsi // Alvesta // Alvesta Päärautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Alvesta Päärautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Alvesta Järnvägsstation
  342 30 Alvesta SE +46-470-347750
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: XXAX01
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 17:00
la. - su.11:00 - 15:00
Juhlapyhä12:00 - 15:00
 
 

Autonvuokraus Sixtiltä tuo eteesi Alvestan parhaat puolet

Småland ei koskaan ole näyttänyt niin hyvältä kuin Sixt Alvesta Päärautatieaseman vuokra-autosta käsin katsottuna. Pääset mukaan seikkailuun kätevästi aivan kaupungin keskustasta, sillä autonvuokraus Alvesta Päärautatieaseman toimipisteessämme toimii niin, että henkilökuntamme jäsen tapaa sinut asemalla vuokra-auton käyttöösi luovuttaen. Ilmoita tätä varten varauksen yhteydessä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, josta sinut tavoittaa tarvittaessa matkan aikana. Ruotsin keskipisteeksikin tituleerattu Smålandin maakunta on helppo valloittaa vuokra-autolla Alvestan Päärautatieasemaa lähtöpisteenä käyttäen. Varaus kannattaa tehdä etukäteen parhaan mahdollisen saatavuuden varmistamiseksi. Sixt Autovuokraamo Alvesta Päärautatieasema sisältää koko Sixt Autovuokraamojen kansainvälisestikin tunnustetun valikoiman eri ajoneuvokategorioita, joita ovat taloudelliset henkilöautot ja luotettavat farmarit, tyyliä ja luksusta huokuvat urheilu- ja avoautot, tilavat maasturit ja moneen käyttöön taipuvat pakettiautot. Voit valita haluamasi ajoneuvokategorian tehdessäsi varauksen verkkosivuillamme tai puhelimitse, mutta emme valitettavasti varaa yksittäisiä automalleja.

Sixtin vuokra-autolla tuot vapautta matkallesi

Saksalainen Sixt Autovuokraamojen ketju perustettiin jo vuonna 1912. Reilussa sadassa vuodessa perheyrityksenä aloittaneen ketjun maine on kiirinyt ympäri maailman, ja nykyisin toimipisteitä on jo yli 105 maassa. Sixt tunnetaan korkeatasoisen asiakaspalvelunsa lisäksi myös kilpailukykyisistä hinnoistaan sekä vuokrakalustosta, joka kuuluu Euroopan top kolmen kärkeen. Uusimmat vuokra-automme ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Pääset varamaan haluamasi ajoneuvokategorian vierailemalla Sixtin verkkosivullla tai soittamalla asiakaspalveluumme. Vuokrapakettiin on myös mahdollista sisällyttää useita erilaisia lisäpalveluita, joihin kuuluvat muun muassa turvaa tuovat vakuutukset ja lasten turvaistuimet. Myös kätevä GPS-navigaattori on hyvä olla matkassa oikean osoitteen löytääkseen nopeasti ja varmasti. Useampi kuljettaja vuokrapaketissa helpottaa matkantekoa, ja meiltä saat tarjoukset myös alle 25-vuotiaille kuljettajille, katso tarkemmat ehdot verkkosivuillamme. Pitkillä matkoilla rahaa säästyy valitsemalla rajoittamattoman kilometrimäärän tarjouksemme. Tervetuloa tutustumaan kaikkiin palveluihimme verkkosivuillamme!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 17:00
la. - su.11:00 - 15:00
Juhlapyhä12:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Alvesta Päärautatieasema XXAX01 Alvesta Järnvägsstation 342 30 Alvesta 56.898843, 14.557571 +46-470-347750

Sixt-toimipiste Alvesta Päärautatieasema XXAX01

Alvesta Järnvägsstation
342 30 Alvesta
 
Puhelinnro +46-470-347750

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service