Auton vuokraus toimipisteestä Växjö Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Växjö Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Växjö Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Växjö Lentoasema

Osoite

Småland Airport, 355 93 Växjö, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 18:00
La - Su
11:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Växjö Lentoasema

Suoraan matkaan lentokentän Sixt Autovuokraamosta

Suoraan matkaan lentokentän Sixt Autovuokraamosta

Jos haluat luontevan jatkon Ruotsin matkaasi, kokeile Sixt Autovuokraamoa Växjöön lentoasemalla. Meiltä saat niin laadukkaan vuokra-auton kuin siihen liittyvät, matkustusmukavuuden maksimoivat lisäpalvelutkin edullisesti. Kun varaat ajoneuvon autonvuokrauksen Växjöön lentoaseman toimipisteestä, valitse ensin sopiva autokategoria matkaseurueesi ja tarpeidesi mukaan. Mikäli edessä on kilometrikaupalla kuumaa moottoritietä, mikset muuttaisi ajomatkaa ajonautinnoksi urheilu- tai avoauton ratissa. Viileämpinä vuodenaikoina hyväkuntoiset maantiet taitat mukavimmin joko näppärällä henkilöautolla tai tilavalla farmarilla. Isomman seurueen kuljetat minibussilla ja haasteellisimpiin olosuhteisiin varaudut parhaiten nelivetoisella maasturilla. Emme valitettavasti voi taata vuokra-autolle tiettyä merkkiä tai -mallia, mutta saat varmasti laadukkaan ajoneuvon käyttöösi. Kun saavut lentoasemalla, henkilökuntamme tulee sinua ja matkaseuruettasi vastaan ja opastaa teidät toimipisteellemme. Autonvuokrauksen Växjöön lentoaseman toimipiste palvelee ympäri vuorokauden, joten ilmoita vain, jos saavut lentoasemalle aukioloaikojemme ulkopuolella niin järjestämme Meet & Greet -tapaamisen lisäpalveluna.
Sujuvaa autonvuokrausta Växjöön lentoasemalla

Sujuvaa autonvuokrausta Växjöön lentoasemalla

Lentoasema (VXO) tunnetaan myös nimellä Växjö Smålannin lentoasema. Sieltä on matkaa lentoaseman nimeä kantavaan kaupunkiin noin 10 kilometriä, mikä tarkoittaa suurin piirtein vartin ajomatkaa, liikenteestä riippuen. Lentoaseman lisäksi kaupungissa on kaksi muuta toimipistettä, joista kumpaankin voit palauttaa vuokra-auton sopimuksen mukaan. Tästä on hyötyä varsinkin silloin, kun et palaa lentoasemalle vaan jatkat matkaasi Etelä-Ruotsin alueella. Tarjoamme joustavien nouto- ja palautusaikojen lisäksi lisäpalveluna GPS-navigaattorin ja lastenistuimen vuokrausta, vapaita ajokilometrejä, vakuutusta ja lisäkuskin palveluita. Suosittelemme erityisesti GPS-navigaattoria, jos nämä maisemat eivät ole entuudestaan tuttuja. Lastenistuin ja vakuutus antavat matkaasi turvallisuuden tunteen ja vapaat ajokilometrit kuin myös lisäkuskin palvelut huojentavat kuskin mieltä ja ajotaakkaa.
Koe alueen monipuolinen luonto ja kulttuuri vuokra-auton kyydissä

Koe alueen monipuolinen luonto ja kulttuuri vuokra-auton kyydissä

Tutustu Smålannin sydämessä sijaitsevaan alueeseen mukavalla, itse määräämälläsi tempolla vuokratun ajoneuvon avulla. Nauti vuoroin järvimaisemista ja kaupungin keskustan monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ajelemalla sekä kaupungin ytimessä että sen laitamilla. Jätä välillä ajoneuvo parkkiin ja tutustu vaikkapa alueen lasinvalmistusperinteeseen ruotsalaisessa lasimuseossa. Suuntaa välillä vuokra-auto Växjön lentoasemalta ulos keskustasta ja kohti maalaisromanttista Etelä-Ruotsin maaseutua ainutlaatuista matkakokemusten saavuttamiseksi.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Växjö Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Växjö Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Växjö Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Växjö Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Växjö Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 19 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Växjö Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Växjö Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Växjö Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Växjö Lentoasema

Näytä lisää