Auton vuokraus alueella Växjö

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Växjö

Sixtin autovuokraamo Växjössä

Sixtin autovuokraamo Växjössä

Autonvuokraus Växjön kaupungissa hoituu kätevästi saksalaisen perheyritys Sixtin palveluita käyttämällä. Vuokraamomme löytyy yli 100 maasta, ja autovalikoimassamme on lukuisia vaihtoehtoja erilaisten matkaajien tarpeisiin. Henkilöautot ja farmarit sopivat pienille ja keskisuurille perheille sekä tietenkin yksinään esimerkiksi työn puolesta matkaaville henkilöille. Autovuokraamomme Växjössä tarjoavat myös isokokoisten tavaroiden kuljetuksiin soveltuvat pakettiautot sekä pienemmille maaseututeille ja metsäteille suuntaaville maasturit. Ylellisempää kulkemista kaipaaville valikoimissa on myös urheiluautoja. Ajoneuvokategorioiden joukosta löytyy varmasti jokaiseen tarpeeseen sopiva vuokra-auto. Huomioi kuitenkin, että tietyn mallin tai merkin autoa ei voida taata, takuu voidaan antaa vain ajoneuvokategorian saatavuudesta. Kaikkiin vuokra-autoihin Växjössä on saatavilla koko joukko käteviä lisäpalveluita. Esimerkiksi GPS-navigaattori saattaa säästää aikaa ja vaivaa alueella ensimmäistä kertaa matkustavalle. Ruotsissa ajokulttuuri ei sinällään tarjoa suomalaisille suuria yllätyksiä, mutta esimerkiksi teiden numerointikäytäntö saattaa aiheuttaa tottumattomille ylimääräistä päänvaivaa. Lapsiperheiden käyttöön on saatavilla lastenistuimet. Lisäturvaa ja mielenrauhaa tien päälle vieraassa maassa tarjoavat puolestaan lisävakuutukset.
Vuokra-autolla Växjössä kaikki on vähän lähempänä

Vuokra-autolla Växjössä kaikki on vähän lähempänä

Autonvuokraus Växjössä tarjoaa mahdollisuuden kokea Smålandin eläväinen ja monipuolinen maaseutu vierailukohteineen helposti. Itse kaupunki on kohtuullisen pieni ja keskustassakin sijaitsee mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten Växjön jo 1100-luvulla rakennettu tuomiokirkko. Monet alueen kuuluisimmista nähtävyyksistä ovat kuitenkin kävelymatkan ulottumattomissa ja parhaiten saavutettavissa vuokra-autolla. Varsinkin viikonloppuisin linja-autoin järjestetty paikallisliikenne on rajallista. Vuokra-autolla pääsee kätevästi esimerkiksi noin 20 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevalle Kronobergin rauniolinnalle, joka on avoinna vierailijoille kesäkuukausina. Helgasjönin järven rannalla sijaitseva linna rakennettiin alkujaan 1400-luvulla ja on vierailun arvoinen jo pelkkien maisemienkin ansiosta. Toinen, vielä hieman etäämmällä sijaitseva vierailukohde Växjön seudulla on Husebyn ruukki. Ruukkialue pitää sisällään pieniä putiikkeja, kahvilan, ravintolan, museon, taidenäyttelyitä sekä tietenkin upean autenttisen ruukkimiljöön, joka vie vierailijat menneiden aikojen teollisuusyhteisön maisemiin. Monet ovat verranneet Husebytä Raaseporissa sijaitsevaan Fiskarsin ruukkikylään.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Växjö
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Växjö?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Växjö sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Växjö.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Växjö?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Växjö. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 219 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Växjö

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Växjö?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Växjö?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Växjö?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Växjö

Näytä lisää