Autonvuokraus
Arvidsjaur
Piilota
Ruotsi // Arvidsjaur
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Arvidsjaur

Pohjois-Ruotsin karun kauniisiin maisemiin ja aktiviteetteihin on mukava tutustua Sixt Autovuokraamo Arvidsjaurin ajoneuvoilla. Viiletä vaivattomasti tunturimaisemissa suorituskykyisillä maastureilla, pakkaa lasketteluvarusteet tilavan farmarin kyytiin ja koe talvilomailun riemu, tai valitse työmatkallesi joku premium-luokan ajoneuvoista. Laajasta Sixt Autovuokraamo Arvidsjaurin valikoimastamme nauttivat niin perhelomalaiset, työmatkalaiset kuin myös isommat seurueet. Tutustu helposti ja kätevästi valikoimaamme ja tarjouksiimme verkkosivuillamme tai lataamalla mobiilisovelluksemme.

 
 • Arvidsjaur Lentoasema
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  ma. - pe.09:00 - 21:30
  la.12:30 - 13:30
  su.15:30 - 21:30
  Juhlapyhä15:30 - 21:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Arvidsjaur Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flygplatsen
  933 91 Arvidsjaur

  ma. - pe.09:00 - 21:30
  la.12:30 - 13:30
  su.15:30 - 21:30
  Juhlapyhä15:30 - 21:30

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Edulliset hinnat, laadukkaat ajoneuvot ja vapaat kilometrit saat vuokraaamalla Sixtiltä Arvidsjaurissa

Laadukkaat ja uudet vuokra-ajoneuvomme kuljettavat sinut viihtyisästi ympäri Arvidsjaurin erilaisia aktiviteetteja ja komeita maisemia. Lisäpalveluillamme ja -varusteillamme teet matkastasi vieläkin täydellisemmän. Suosittelemme valitsemaan GPS-navigaattorin, mikäli matkustat seudulla ensimmäistä kertaa etkä halua menettää aikaa turhiin eksymisiin. Lasten turvaistuimet ovat varattuasi valmiina odottamassa perheen pienimmäisten matkan turvaamista, ja talvivarusteiden kuljettamisen helpottamiseksi voit varata suksiboksin. Lisäämällä varaukseesi useamman kuljettajan sujuvat pitkätkin matkat Ruotsin Lapissa mukavasti, kun välillä voi vaihtaa kuljettajaa. Nämä ja muut kätevät lisäpalvelut voit helposti lisätä varaukseesi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme ja samalla näet lopullisen vuokraushinnan, johon emme lisää mitään piilokuluja. Huomioithan varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Tutustu aktiivisen luontoystävän paratiisiin verrattomilla Arvidsjaurin vuokra-autoillamme

Nappaa varaamasi Sixtin vuokra-auto Arvidsjaurin lentokentältä, joka sijaitsee noin 12 kilometrin päässä kunnan keskustasta, ja aloita rentouttava seikkailusi. Talvella kunnan alueella on tarjolla mm. koiravaljakkoajelua, moottorikelkkasafareita ja laskettelua. Läheisin hiihtokeskus, Vittjåkk, on vain noin vartin ajomatkan päässä keskustasta. Kulkeminen rinnekeskuksen rientoihin on vaivatonta, kun alla on Sixt Autovuokraamo Arvidsjaurin mieluisa ajoneuvo. Pakkaa siis rinnevarusteet tilavaan vuokra-autoon ja suunnista pieneen ja hauskaan rinnekeskukseen. Kunnan muita ihastuttavia ja aitoja nähtävyyksiä lumettoman aikaan ovat mm. Byskeälvenin rannalla sijaitseva Arctic Glass, jonka omistajat myyvät tekemiään lasiesineitä ja pitävät kahvilaa. Byskeälvenin luonto on myös suosittu patikointimaisemistaan. Noin viiden minuutin ajomatkan päässä keskustasta, Magnus Berlinvägen 24:ssa, on Gamla Prästgårdenin museo, jossa voit tutustua alueen historiaan, hörpätä kahvit ja shoppailla paikallisia käsitöitä. Varaa Sixtin vuokra-autosi jo tänään ja anna vaivattoman seikkailun hurmata seuraavalla matkallasi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service