Autonvuokraus
Borås
Piilota
Ruotsi // Borås
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Borås

Etelä-Ruotsin maisemiin ja nähtävyyksiin on vaivatonta tutustua Sixt Autovuokraamo Boråsin laadukkailla ajoneuvoilla. Laajassa valikoimassamme ovat niin näpsäkät ja taloudelliset sedanit kaupunkiajoon, tilavat farmarit koko perheen lomamatkalle kuin myös näyttävät loistoautot vaikkapa työ- tai häämatkalle. Voit tutustua koko Sixt Autovuokraamo Boråsin valikoimaan verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Voit myös tarvittaessa ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka palvelee viikon jokaisena päivänä.

 
 • Boras Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Borås Centralstation
  504 35 Borås

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Borås

  Sixt Autonvuokraus
  Göteborgsvägen 35
  504 35 Borås

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Boråsin vuokra-autot tunnetuimmilta merkeiltä, kattavat lisäpalvelut ja edulliset hinnat

Koe liikkumisen helppous taidemuseosta toiseen, shoppailukierros Göteborgissa, tai aja luontokohteiden lähelle autonvuokrauspisteestämme Boråsista noudetulla laadukkaalla vuokra-autolla. Kätevillä lisäpalveluilla ja -varusteilla täydennät ajokokemusta ja sovitat sen juuri sinun matkallesi. GPS-navigaattori on kätevä varuste silloin, kun matkaat seudulla ensimmäistä kertaa etkä halua eksyä reitiltä, ja talvipaketilla varustat ajoneuvon talvirientoihin sopivammaksi. Pienten lasten turvallista automatkailua varten voit varata meiltä erikokoiset lasten turvaistuimet. Lisäämällä varaukseen myös lisäkuljettajan voit jakaa ajonautintoa seurueen muiden kuljettajien kanssa. Nämä ja muut lisäpalvelut ovat nähtävissä ja varattavissa verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Huomioithan varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Pittoreskiä luontoa, taidetta tekstiileistä muraaleihin ja ripaus suomalaisuutta

Tekstiiliteollisuudestaan ja kauniista maisemistaan tunnettu ja suomalaistenkin suosima asuinkaupunki, Borås, sijaitsee Etelä-Ruotsissa. Tekstiiliteollisuus on jäänyt elämään Textilmuseetissa, Viskan-joen varrella sijaitsevassa, tekstiilien menneisyyttä ja tulevaisuutta pohdiskelevassa museossa. Knallelandin juna-aseman vieressä sijaitseva Abecita Konst museum sammuttaa nykytaiteen janon, ja museokierroksella voi ihastella kaupungin No Limit Street Art Boråsin kauniin värikkäitä muraaleja. Kesäisin suosittu Mölarpin vanha mylly on ihastuttava kohde koko perheelle ja sopii rentoon kesäautoiluun. Hyppää seurueesi kanssa Sixt Autovuokraamo Boråsin mukavaan ajoneuvoon ja ajele noin 14 kilometrin päähän, Fristadiin, jossa mylly sijaitsee. Nappaa ystävät mukaasi ja seikkailkaa Göteborgin keskustan shoppailukaduille ja ison kaupungin sykkeeseen. Noin 63 kilometrin matka taittuu viihtyisästi Boråsista Sixtin vuokra-autoilla. Luonnosta nauttivat voivat ihastella eteläisen maan kaunista kesäistä kukkaloistoa, vanhoja kartanoita ja söpöjä kahviloita, vuokra-autollamme tietenkin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service