Auton vuokraus toimipisteestä Borås

 

Ohjeet toimipisteeseen Borås

Osoite

Göteborgsvägen 35, 504 35 Borås, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Borås

Borås päästä päähän Sixtin vuokra-autolla

Borås päästä päähän Sixtin vuokra-autolla

Koe Ruotsin tekstiilikeidas Sixt Autovuokraamo Boråsin palveluita hyödyntäen. Tämä Länsi-Götanmaalla sijaitseva kaupunki tulee käden käänteessä tutuksi, kun allasi on vuokra-auto Boråsissa. Pääset seikkailemaan kaupungin kaduilla ja löydät kätevästi kaikki paikkakunnan piilotetut helmet Sixt Autuovuokraamo Boråsin monipuolisia palveluja apunasi käyttäen. Käytännössä autonvuokraus Boråsissa toimii niin, että varaus tulee tehdä etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimen välityksellä ja saat valita haluamasi ajoneuvokategorian. Boråsin toimipisteessämme valittavanasi on koko Sixtin vuokra-autojen kirjo, joka käsittää niin henkilöautot ja farmarit, urheilu- ja avoautot, maasturit kuin moneen taipuvat pakettiautotkin. Sopivan ajoneuvokategorian valittuasi Sixtin osaava henkilökunta astuu puikkoihin ja valikoi tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton vapaana olevasta kalustostamme. Emme siis valitettavasti varaa yksittäisiä automalleja. Avaimet noudettuasi voit astua vuokra-auton rattiin ja olet valmist kurvaamaan elämäsi seikkailuun!
Autonvuokraus Boråsissa tuo vapautta matkallesi

Autonvuokraus Boråsissa tuo vapautta matkallesi

Olipa matkasi tarkoitus perheloma naapurimaassa, asiointi työn puitteissa tai maakuntamatkailu paikkakuntalaisena, Sixtin palveluista löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut. Saksalainen perheyritys Sixt perustettiin vuonna 1912, ja yli sadan vuoden ajan luodut perinteet korkealaatuisesta asiakaspalvelusta sekä ensiluokkaisesta vuokrakalustosa ovat luoneet meille maineikkaan imagon kautta maailman. Sixtin yli 2000 toimipistettä sijaitsevatkin tätä nykyä yli 105 maassa. Varausta tehdessäsi sinulla on mahdollisuus hyödyntää monipuolista lisäpalvelujemme tarjontaa. Valitse vuokrapakettiisi esimerkiksi lisäturvaa tuovia vakuutuksia, joilla katat pahimman sattuessa kolarit tai vahingot. Lasten turvaistuin tuo mukavuuttaa perheen pienimmille. Oikeaan osoitteeseen suunnistat helpommin GPS-navigaattorin avulla. Kun palvelupaketissa on useampi kuljettaja, voi matkasta nauttia paremmin ajamista tauottaen. Olemme huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat omalla tarjouksellaan, katso tarkemmat ehdot verkkosivuiltamme. Pitkät matkat helpottuvat myös taloudellisesti hyödyntäessäsi rajattoman kilometrimäärän tarjoukseksemme. Kaikki tämä markkinoiden kilpailukykyisimpiin kuuluvin hinnoin!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Borås

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Borås?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Borås sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Borås.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Borås?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 172 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Borås

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Borås?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Borås?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Borås

Näytä lisää