Auton vuokraus toimipisteestä Göteborg Lentoasema Landvetter

 

Suosituin kohteessa Göteborg Lentoasema Landvetter

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Göteborg Lentoasema Landvetter alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Göteborg Lentoasema Landvetter

Osoite

Landvetter Flygplats, 438 80 Landvetter, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:30
La
09:00 - 16:00
Su
12:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Göteborg Lentoasema Landvetter

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autonvuokraus Göteborg-Landvetterin lentoasemalla Ota matkaasi nopea lähtö suoraan Göteborgin lentoasemalta Landvetteristä poikkeamalla vain noutamaan vuokra-auto terminaalia vastapäätä sijaitsevasta Sixt Autovuokraamosta. Seuraamalla lentoaseman opasteita löydät toimipisteemme lyhyen kävelymatkan päästä, lentoaseman liepeiltä. Siellä odottaa varaamasi autokategorian mukainen vuokra-auto mahdollisine lisäpalveluineen. Huomaathan, että emme voi taata tiettyä merkkiä tai mallia, mutta edulliset ja laadukkaat ajoneuvomme ovat keskimäärin kolme vuotta vanhoja, joten saat nauttia matkastasi melko uuden menopelin kyydissä. Valikoimissamme on niin näpsäköitä henkilöautoja kuin tilavia farmareita ja minibussejakin. Näyttävämpää ajokkia haaveilevan kannattaa varata avo- tai urheiluauto ainutkertaisen lomamatkansa ajaksi. Näillä ajoneuvoilla pärjäät mainiosti kaupunkiolosuhteissa, mutta rouheampaan menoon suosittelemme ketterää, nelivetoista maasturia.
Nopeaa ja vaivatonta autonvuokrausta Göteborg-Landvetterin lentoasemalla

Nopeaa ja vaivatonta autonvuokrausta Göteborg-Landvetterin lentoasemalla

Göteborg-Landvetterin lentoasema - GOT - on Ruotsin toiseksi suurin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Göteborgin keskustasta. Liikenteestä riippuen ajomatka autovuokraamosta Göteborg-Landvetterin lentoasemalta keskustaan kestää siis noin 20 minuuttia. Autonvuokraus Göteborgin lentoasemalla Landvetterissa on erityisen kätevää, koska voit noutaa ja palauttaa vuokraamasi ajoneuvon sekä toimipisteemme pitkien aukioloaikojen sisällä että niiden ulkopuolellakin. Kunhan sovit asiasta ajoneuvoa vuokratessasi. Samalla saat käyttöösi varaamasi lisäpalvelut, joihin kuuluvat GPS-navigaattori, lastenistuin, lisäkuski, vakuutus ja vapaat kilometrit. Navigaattori saattaa osoittautua korvaamattomaksi, jos et ole matkustanut Göteborgin alueella aiemmin. Se neuvoo aina uuden reitin, jos satut ajamaan kohteesi ohi. Sen avulla voit myös muuttaa matkasuunnitelmiasi spontaanisti, kun kartalle ilmestyy matkasuunnitelmasta poikkeamisen arvoinen nähtävyys. Lapsiperheitä ilahduttavat helpot, Isofix-kiinnityksellä toimivat lastenistuimet ja huolettomuuden maksimoimiseksi voit varata vapaat ajokilometrit tai vakuutuksen, joka kattaa pienemmätkin vahingot, tai jättää jopa ajamisen kokonaan lisäkuskin huoleksi.
Göteborg - joka sesongin matkailukaupunki

Göteborg - joka sesongin matkailukaupunki

Maan toiseksi suurin kaupunki, Göteborg, on kaupunkimatkailijan unelma. Eläväinen suurkaupunki ei nimittäin tunne sesonkeja vaan on aina auki niin turisteille kuin paikallisille asukkaillekin. Tosin kesällä kaupunki on vilkkaimmillaan festivaalien ja tapahtumien täyttäessä metropolin kadut. Ottamalla allesi vuokra-auton Göteborg-Landvetter Lentoasemalta, saat mahdollisuuden kokea kaiken aina Innerstadenin Aveny-pääkadun shoppailumahdollisuuksista pohjoismaiden suurimpaan huvipuistoon, Lisebergiin, oman aikataulusi mukaisesti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Göteborg Lentoasema Landvetter

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Göteborg Lentoasema Landvetter?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Göteborg Lentoasema Landvetter sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Göteborg Lentoasema Landvetter.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Göteborg Lentoasema Landvetter?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 961 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Göteborg Lentoasema Landvetter

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Göteborg Lentoasema Landvetter?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Göteborg Lentoasema Landvetter?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Göteborg Lentoasema Landvetter

Näytä lisää