Autonvuokraus
Branäs
Piilota
Ruotsi // Branäs
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Branäs

Tee matkastasi Branäsissa helpompi ja käänny Sixt Autovuokraamon puoleen. Me tarjoamme sinulle helpotusta matkaasi, oli sitten kyseessä loma- tai liikematka. Meiltä vuokraat tunnetuimpien merkkien uusimmat automallit kilpailukykyiseen hintaan ja valitset juuri itsellesi sopivan vuokra-auton laajasta valikoimastamme. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme on valmis palvelemaan sekä auttamaan sinua tarpeidesi mukaan. Sixt Autovuokraamo Branäsissa tarjoaa käyttöösi niin kätevät henkilöautot, isompien porukoiden tarpeisiinkin soveltuvat farmariautot sekä vaativallekin matkailijalle sopivat maasturit.

 
 • Branäs

  Sixt Autonvuokraus
  Gondolvägen 1
  680 60 Branäs, Sysslebäck

  ma. - pe.09:00 - 16:00
  la. - su.10:00 - 14:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Jätä huolet taakse ja nauti matkasta Sixtin vuokra-autolla

Paikasta toiseen liikkuminen Ruotsin Branäsissa ei tuota sinulle ongelmia, kun allasi on Sixtin vuokra-auto. Vuokra-auton palautus sekä nouto onnistuu sovittaessa ympäri vuorokauden, joten sinulla on yksi asia vähemmän aikataulutettavana. Tämän lisäksi tarjoamme sinulle vapaat kilometrit, joten voit huoletta tehdä parhaat reittivalinnat tarpeidesi mukaan. Matkustaminen ei voisi olla mukavampaa kuin edullisella ja laadukkalla vuokra-autolla Sixtin Autovuokraamosta. Autokategorioistamme löytyvät aina huolellisesti varustellut sekä uusimmat mallit tunnetuimmilta automerkeiltä. Vuokra-autosi tulee olemaan valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä mallia emme pysty etukäteen lupaamaan. Olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme voimme räätälöidä sinulle sopivimman ratkaisun ja parhaimman menopelin tulevia automatkojasi varten.

Nauti Branäsin maisemista Sixtin vuokra-auton kyydissä

Kohteesta Branäs löytyy Värmlannin maakunnan suurin hiihtokeskus, minne ajelet kätevästi omalla Sixt Branäsin vuokra-autollasi. Branäs sijaitsee Keski-Ruotsissa noin 10 km päässä Sysslebäckistä ja sen vetonaula on kyseinen hiihtokeskus, jonne saapuu hiihtäjiä niin läheltä kuin kaukaa. Branäsin hiihtokeskus sopii erityisen hyvin lapsiperheille, sillä paikka on jo monta vuotta peräkkäin palkittu parhaana myös lapsille soveltuvana hiihtokeskuksena. Laadukkailla Sixt Autovuokraamon farmari- tai maastoautoilla ajat huolettomasti vaikka koko perheesi paikan päälle kokemaan raikkaat talvipäivät yhdessä tai reissaat turvallisesti perille liiketapaamisiin. Branäs tarjoaa kuitenkin kauniita maisemia ja kokemuksia ulkoilusta pitäville ympäri vuoden ja alueelta löytyykin idylliset mökkikylät. Kun nappaat vuokra-auton allesi Branäsista, pääset kätevästi kiertelemään lähialueet ilman suurempia suunnitteluja sekä kokemaan lähialueen herkulliset ravintolat ja monipuoliset palvelut.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service