Auton vuokraus toimipisteestä Branäs

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Branäs toimipaikkaan

Osoite

Gondolvägen 1, 680 60 Branäs, Sysslebäck, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 16:00
La - Su
10:00 - 14:00

Palvelumme toimipaikassa Branäs

Sixtiltä löydät luotettavat vuokra-autot Branäsin hiihtokeskuksessa

Sixtiltä löydät luotettavat vuokra-autot Branäsin hiihtokeskuksessa

Valitse autonvuokraukseen Branäsin Sixt Autovuokraamo, kun tarvitset luotettavaa vuokra-ajoneuvoa. Etsitpä sitten helppoa tapaa tutustua Branäsin hiihtokeskuksen ympäristöön ja Länsi-Ruotsin maisemiin tai mukavaa matkustusmuotoa kotimatkallesi laskettelulomaltasi, Sixtin vuokra-auto on erinomainen valinta. Palvelemme sinua aivan laskettelurinteiden kupeessa, lähellä Branäsin majoitusvaihtoehtoja. Vuokra-auton noutaminen ja palauttaminen on siis helppoa laskettelukeskuksessa lomapäiviään viettäville. Huomaathan, että kyseessä on Meet & Greet -toimipiste, mikä tarkoittaa, että työntekijämme saapuu paikalle tilauksesta luovuttamaan sinulle ajoneuvosi, eikä paikalla ole fyysistä palvelupistettä. Teethän siis ystävällisesti varauksesi etukäteen.
Hyvin varusteltu vuokra-auto on avain onnistuneeseen matkaan

Hyvin varusteltu vuokra-auto on avain onnistuneeseen matkaan

Sixt Autovuokraamo Branäsin vuokra-autoilla koko matkaseurue nauttii erinomaisesta matkustusmukavuudesta. Kattavasta valikoimastamme löydät sekä henkilöautot, farmarit, citymaasturit että minibussit kilpailukykyisin hinnoin. Vaihtoehtoja löytyy siis sekä perheiden, pariskuntien, yksin matkustavien että suurempien kaveriporukoiden tarpeisiin. Meiltä auton voivat vuokrata myös nuoremmat kuljettajat, sillä kuljettajan vähimmäisikä tietyissä autoluokissamme on vain 19 vuotta. Sixtin vuokra-autot on helppo muokata sinun ja mahdollisen matkaseurasi tarpeiden mukaiseksi kattavalla valikoimallamme lisäpalveluja. Pääset tutustumaan lisäpalveluvalikoimaamme varauksen yhteydessä ja lisäämään varaukseen toivomasi palvelut. Voit valita vuokra-autoosi esimerkiksi tarpeellisen määrän lastenistuimia, suunnistamista helpottavan GPS-navigaattorin tai lisäkuljettajan, jonka kanssa toinen henkilö voi myös toimia vuokra-auton kuljettajana. Voit myös varautua epämiellyttävien yllätysten varalta matkan aikana ja rajoittaa korvausvastuutasi vaurioista ja varkaudesta aiheutuvista kuluista lisäturvavaihtoehdoillamme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sinulle sopivan vuokra-autopaketin kokoamisessa ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi autonvuokrauksesta Branäsissä. Ystävälliset asiakaspalvelijamme ovat puhelinsoiton tai sähköpostiviestin päässä viikon jokaisena päivänä. Otathan varausta tehdessäsi huomioon, että emme voi luvata sinulle tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa varauksen yhteydessä. Saat kuitenkin käyttöösi valitsemaasi autokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, jonka kyydissä matkasi sujuu rennon huolettomasti.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Branäs
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Branäs.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Branäs?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Branäs?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Branäs syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Branäs
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Branäs?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Branäs

    Näytä lisää