Autonvuokraus
Bromma
Piilota
Ruotsi // Bromma
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bromma

Aloita vierailu Ruotsissa vaivattomasti nappaamalla heti Bromman lentokentän Sixt Autovuokraamosta laadukas vuokra-auto matkaasi. Meiltä saat käyttöösi laadukkaat ja uudet vuokra-autot. Mallistoomme kuuluvat niin tutut ja turvalliset henkilöautot sekä farmarit, vaativampaankin makuun sopivat näyttävät urheilu- ja avoautot sekä tavaratilaa arvostaville käytännölliset maasturit sekä pakettiautot. Mikä vain tarpeesi tälle loma- tai työmatkalle onkin, me olemme täällä auttamassa juuri sinua varaamaan itsellesi ja seurueellesi oikean autovaihtoehdon valikoimastamme. Ota rohkeasti yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme, niin autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan vuokra-auton.

 
 • Tukholma Bromman Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flygplatsinfarten 33
  16867 Bromma

  ma. - pe.07:00 - 19:00
  su.15:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Keskity ajonautintoon, jonka autonvuokraus Sixt Brommasta sinulle mahdollistaa

Bromma on keskeinen ja hyvä paikka aloittaa reissu Ruotsissa. Sieltä ajat sujuvasti Tukholman keskustaan, mikä sijaitsee noin 10 km päässä Bromman lentoasemalta tai jatkat matkaasi muualle Ruotsissa. Sixt Autovuokraamo Bromma haluaa tehdä matkastasi mahdollisimman vaivattoman ja mukavan, täten autoihimme on mahdollista lisätä GPS-navigaattori hankampiakin reittivalintoja varten, perheen pienimmille ovat lisättävissä lastenistuimet ja vakuutus on hyvä lisä vuokrapakettiin. Kaikki automme ovat uusia ja tunnetuilta valmistajilta. Sixtin vuokra-autosi tuleekin aina olemaan valitsemastasi autokategoriasta, mutta tiettyä mallia emme voi etukäteen luvata. Asiakaspalvelumme kertoo mielellään lisää palveluistamme sekä auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan vuokra-auton.

Bromman tiet odottavat sinua

Bromma on osa Tukholmaa, mikä tekeekin siitä erittäin vilkkaan ja vieraillun kaupunginosan, varsinkin aktiivisen lentokenttänsä ansiosta. Matka Tukholman keskustaan sujuu vaivatta, kun allasi on Sixtin vuokra-auto. Tarkoituksenamme on tarjota reissullesi mahdollisimman kätevä aloitus ja tämän takia voitkin hypätä auton rattiin heti lentokentältä Sixtin Autovuokraamossa vierailtuasi ja jatkaa matkaasi kevyin mielin eteenpäin. Jos matkasi kohdistuu juuri Brommaan, on sieltä helppo ajella Tukholman keskustaan tutustumaan upeaan vanhaan kaupunkiin, nauttia kanelipullasta ja kahvista jossakin viehättävässä kahvilassa tai vaikkapa viettää päivä Tukholman museoita kierrellen. Vain sinä asetat omat rajasi, sillä Brommasta aukeavat hyvät liikenneyhteydet myös eri puolille Ruotsia ja mikä parempaa, sinulla on käytössäsi vapaat kilometrit, joten voit huoletta tutustua kiehtoviin paikkoihin vaikka ympäri Ruotsia ja antaa Sixtin vuokra-auton kuljettaa sinut perille.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service