Auton vuokraus toimipisteestä Tukholma Bromman Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Tukholma Bromman Lentoasema

* Hinnat on laskettu 31.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tukholma Bromman Lentoasema alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tukholma Bromman Lentoasema

Osoite

Flygplatsinfarten 33, 16867 Bromma, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 19:00
Su
15:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Tukholma Bromman Lentoasema

Sixt autovuokraamo Stockholm Bromman lentokentällä

Sixt autovuokraamo Stockholm Bromman lentokentällä

Sixtin autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee Tukholman Bromman Lentoasemalla. Autovuokraamostamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton, olitpa sitten vailla tavallista henkilöautoa, haastavammassakin maastossa pärjäävää maasturia, hieman tilavampaa koko perheen farmaripakettiautoa, unelmien urheiluautoa tai näyttävää avoautoa. Jos matkan mahdolliset tulevat koettelemukset mietityttävät sinua, voit ottaa lisäturvaa muun muassa rengasrikon varalle tai esimerkiksi mahdollista kolaria silmälläpitäen. Ja lapset matkustavat tietenkin vuokra-autossa turvallisesti, sillä heille on mahdollista vuokrata lastenistuin heidän matkaansa turvaamaan. Ja jotta tiesi kulkee suoraan sinne, minne olet matkalla, kannattaa harkita GPS-navigaattorin hankkimista, joka on lisävarusteeksi saatavilla. Näin säästät aikaa ja vältyt turhalta kiertelyltä.
Tukholman Bromman lentosemalta autonvuokraus on helppoa

Tukholman Bromman lentosemalta autonvuokraus on helppoa

Stockholm Bromma -lentoasema sijaitsee noin 9 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Matka ajaen sinne vie noin 20 minuuttia. Kätevimmin kuljet matkan keskustaan vuokra-autolla, jonka voit vuokrata autovuokraamosta Stockholm Bromman lentoasemalta. Autonvuokraus Stockholm Bromman Lentoasemalta on edullista. Tukholman keskustassa on kaikkiaan kolme Sixtin autovuokraamoa. Varaaminen onnistuu myös soittamalla. Vuokra-auton voit noutaa heti lentoasemalle saavuttuasi. Löydät autonvuokrauspisteelle seuraamalla lentoaseman opasteita. Autonvuokrauksen toimipisteemme Stockholm Bromma palvelee minä vuorokaudenaikana tahansa. Vuokra-auton voit palauttaa samaan paikkaan josta sen noudit.
Kiertele Tukholmaa ja sen monia nähtävyyksiä vuokra-autolla

Kiertele Tukholmaa ja sen monia nähtävyyksiä vuokra-autolla

Tukholma on tunnettu paitsi kuninkaallisista, myös monista hienoista nähtävyyksistään. Yksi kokemisenarvoinen kohde on ehdottomasti Vasa-museo, joka on rakennettu historiallisesti tunnetun Vasa-laivan ympärille. Museo sijaitsee lähellä Kuninkaanlinnaa, ja sinne pääset helposti vuokra-autolla. Toinen hieno nähtävyys on kuuluisa ABBA-museo, josta löytyy ABBAN jäsenten vaatteita, muistoesineitä, kultasinglejä ja paljon muuta ihasteltavaa. Myös jäsenten kertomuksia uraltaan, sekä hienoja muistoja, voit myös tietenkin kuulla museossa. Kuninkaallinen ooppera löytyy myös Tukholmasta, ja siellä voit kuulla mitä hienompia oopperaesityksiä. Useat Tukholman nähtävyyksistä sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Voit kierrellä nähtävyyksiä enemmän, kun otat käyttöösi vuokra-auton Stockholm Bromman Lentoasemalta. Kulkeminen vuokra-autolla on edullisempaa kun taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla ja lisäksi tällä tavoin säästät aikaa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tukholma Bromman Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tukholma Bromman Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tukholma Bromman Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tukholma Bromman Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tukholma Bromman Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 225 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Matka Sixtille
(4,4)
Ajoneuvo
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tukholma Bromman Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tukholma Bromman Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tukholma Bromman Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?