Auton vuokraus toimipisteestä Stockholm Arlanda Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Stockholm Arlanda Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Stockholm Arlanda Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Stockholm Arlanda Lentoasema

Osoite

Beta car park, Vingvägen 4, 190 60 Stockholm, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 00:00
La
07:00 - 19:00
Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 19:00

Palvelumme toimipisteessä Stockholm Arlanda Lentoasema

Sixt autovuokraamo Stockholm Arlandan lentokentällä

Sixt autovuokraamo Stockholm Arlandan lentokentällä

Sixt autonvuokraus tarjoaa Stockholm Arlanda lentokentän toimipisteessä meneviä urheiluautoja, hulppeita avoautoja, farmareita, joihin mahtuu matkatavarat hyvin, sekä maastureita ja henkilöautoja, joista voit valita tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Autonvuokrauspiste sijaitsee lentoasemalla Alpha parkkialueella. Kun vuokraat vuokra-auton käyttöösi Tukholman Arlandan lentokentältä, voit palauttaa sen samaan paikkaan, joustavasti kellonaikaan katsomatta, kun se parhaiten itsellesi sopii. Matkustaminen vuokra-autolla on varsin huoletonta, koska sinulla on mahdollisuus hankkia lisäturvaa esimerkiksi kolarin, sekä rengas- ja lasirikon varalle. Ja jotta myös lapset matkustavat vuokra-autossa turvallisesti, voit vuokrata lastenistuimen matkan ajaksi.
Tukholman Arlandan lentokenttä - auton vuokraaminen

Tukholman Arlandan lentokenttä - auton vuokraaminen

Arlandan lentokenttä, ARN, sijaitsee noin 42 kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Matka sinne taittuu autolla noin 45 minuutissa. Autonvuokraus toimipisteestä Stockholm Arlanda lentoasema on helppoa. Kun haluat vuokrata auton lentokentältä, voit tehdä sen myös ennakkoon verkossa. Voit myös varata auton käyttöösi soittamalla. Tukholman keskustan tuntumassa sijaitsee kolme autonvuokrauspistettä. Autovuokraamossa on 24/h palautus, joka tarkoittaa, että voit palauttaa vuokra-auton mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Autonvuokrauksen toimipisteemme Stockholm Arlanda lentoasema löytyy, kun seuraat opastekylttejä.
Tukholman monet ihastuttavat nähtävyydet

Tukholman monet ihastuttavat nähtävyydet

Kun matkustat Tukholmaan, voit käydä tutustumassa esimerkiksi kuuluisaan Tukholman kuninkaanlinnaan, jossa pääset ihastelemaan esimerkiksi kuninkaallisten huoneistoja. Kuninkaanlinna sijaitsee Tukholman vanhassakaupungissa. Drottingholminlinna on myös yksi kaupungin monista upeista nähtävyyksistä. Linna sijaitsee noin 10 kilometriä Tukholman keskustasta. 1600-luvulla rakennettu, hyvin säilynyt linna, on upea ilmestys hienoine puutarhoineen. Palatsia voi ihastella opastetuilla kierroksilla, joissa opas kertoo linnan historiasta ja sen yksityiskohdista, tai voit kierrellä omaan tahtiin, itsekseen linnaan tutustuen. Tukholman kaupungintalo on yksi turistien suosiossa oleva kohde. Tyylikäs rakennus näyttävine patsaineen ja rantanäkymineen, vetää runsaasti kävijöitä puoleensa. Kaupungintalo sijaitsee aivan Tukholman keskustassa. Halusitpa tutustua mihin tahansa Tukholman monista nähtävyyksistä, se luonnistuu helpoiten kun sinulla on käytössäsi vuokra-auto Stockholm Arlanda lentoaseman autonvuokrauspisteeltä. Vuokra-autolla Tukholmassa kulkeminen on mukavaa ja huoletonta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Stockholm Arlanda Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Stockholm Arlanda Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Stockholm Arlanda Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Stockholm Arlanda Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Stockholm Arlanda Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 2124 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series
BMW 8 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Stockholm Arlanda Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Stockholm Arlanda Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Stockholm Arlanda Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?