Auton vuokraus toimipisteestä Enköping/Delivery Service

 

Ohjeet toimipisteeseen Enköping/Delivery Service

Osoite

Delivery Service Only, 745 39 Enköping, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Enköping/Delivery Service

Sixt Enköping Delivery Service tekee autonvuokrauksesta helppoa

Sixt Enköping Delivery Service tekee autonvuokrauksesta helppoa

Autonvuokraus Enköpingissä käy kätevästi Sixt Autovuokraamon kautta. Deliver Service -palvelumme kautta voit tilata vuokra-auton kotiovellesi tai vaikkapa hotellillesi toimitettuna. Varauksen tekeminen on helppoa ja voit tehdä sen näppärästi esimerkiksi verkkosivujemme tai mobiilisovelluksemme kautta. Valitse ensin sinulle sopiva vuokra-auto Enköpingin Delivery Servicen valikoimasta, anna sitten toivomasi toimitusosoite ja -ajankohta, valitse lisäpalvelut ja vahvista varaus. Sen jälkeen sinun ei tarvitse kuin olla ilmoittamassasi toimitusosoitteessa vuokra-ajan alkaessa, kun työntekijämme saapuu toimittamaan sinulle valitsemasi ajoneuvon. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksesta Enköpinging Delivery Servicen kautta tai kaipaat apua sinulle sopivan vuokra-autopaketin kokoamisessa, asiakaspalvelumme on puhelun tai sähköpostin päässä viikon jokaisena päivänä. Älä siis epäröi olla meihin yhteydessä.
Nauti matkustamisesta Sixtin hyvin varustellulla vuokra-autolla

Nauti matkustamisesta Sixtin hyvin varustellulla vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Enköping/Delivery Service tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman vuokra-autoja henkilöautoista ja farmareista katumaastureihin ja minibusseihin, joten meiltä on helppo löytää juuri sinun tarpeisiisi istuva ajoneuvo. Valikoimastamme löydät malleja useilta laatumerkeiltä, kuten Mercedes Benziltä, Audilta ja BMW:ltä. Huomaathan, että varaus koskee kuitenkin aina vain autokategoriaa eikä tiettyä automerkkiä tai -mallia. Vuokra-auto on erinomainen valinta sekä Enköpingissä ja sen lähialueilla liikkumiseen että pidemmille matkoille Ruotsissa. Vuokra-autolla et ole sidottu julkisen liikenteen reitteihin tai aikatauluihin, vaan liikut minne haluat silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Vuokra-autolla nautit myös yksityisauton tuomasta yksityisyydestä ja matkustusmukavuudesta. Matkustusmukavuutta parantavat myös Sixtin lisäpalvelut, joilla voit muokata vuokra-autosta mieleisesi. Voit esimerkiksi valita vuokra-autoosi GPS-navigaattorin, jonka avulla suunnistat määränpäähäsi vaivatta, tai lisäkuljettajan, joka mahdollistaa ajovastuun jakamisen toisen henkilön kanssa. Lastenistuimet taas parantavat sekä nuorimpien matkustajien matkustusturvallisuutta että -mukavuutta. Jos haluat lukea näistä ja muista lisäpalveluistamme lisää, klikkaa itsesi varaussivullemme, mistä löydät tarkemmat tiedot.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Enköping/Delivery Service

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Enköping/Delivery Service.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Enköping/Delivery Service?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Enköping/Delivery Service?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Enköping/Delivery Service syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Enköping/Delivery Service

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Enköping/Delivery Service?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?