Auton vuokraus toimipisteestä Eskilstuna

 

Suosituin kohteessa Eskilstuna

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Eskilstuna alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Eskilstuna

Osoite

Årbygatan 10, 633 45 Eskilstuna, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
07:00 - 17:00
Pe
07:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Eskilstuna

Nauti viehättävästä Eskilstunasta Sixt Autovuokraamon avulla

Nauti viehättävästä Eskilstunasta Sixt Autovuokraamon avulla

Autonvuokraus Eskilstunassa on entistäkin miellyttävämpää, kun valitset allesi Sixtin laadukkaan vuokra-auton. Sixt Autovuokraamo Eskilstuna sijaitsee lyhyen matkan päässä ydinkeskustasta, Årbyn kaupunginosassa. Sijaintimme on erinomainen myös kaupungin ulkopuolelta saapuville tai muualle matkaansa jatkaville, sillä läheinen E20-valtatie kuljettaa sinut tarpeen vaatiessa myös muihin keskeisiin kaupunkeihin, kuten Tukholmaan ja Göteborgiin. Vuokra-auto Eskilstunassa on helppo keino liikkua niin työtapaamisiin kuin Eskilstunan mielenkiintoisimpia nähtävyyksiä katsomaan. Ota vuokra-autollasi suunta vaikkapa kohti kymmenen minuutin ajomatkan päässä toimipisteeltämme sijaitsevaa Parken-eläintarhaa ja vietä mukava ja kiireetön päivä perheen kanssa omien aikataulujenne mukaan. Onko tiedossasi kenties liiketapaaminen pääkaupungin sykkeessä? Vuokra-auton avulla ajat Eskilstunasta Tukholmaan näppärästi noin puolessatoista tunnissa. Vuokra-autojen tarjontamme Eskilstunassa on kattava, ja laadukkaasta valikoimastamme löydät monenlaisiin tarpeisiin sopivat vuokra-ajoneuvot kaupunkiajoon soveltuvista henkilöautoista aina tilaviin 4x4-maastureihin asti. Perheen kanssa tai isommalla porukalla liikut helposti farmariautolla tai minibussilla, joista jälkimmäiseen mahtuu mukavasti jopa yhdeksän henkilöä. Vai toivotko matkallesi Eskilstunaan ripauksen ylellisyyttä? Tutustu siinä tapauksessa toimipisteemme Premium-autojen ja luksusautojen valikoimaan.
Viimeistelty matka Eskilstunaan Sixtin lisäpalveluilla

Viimeistelty matka Eskilstunaan Sixtin lisäpalveluilla

Autonvuokraus Eskilstunan toimipisteeltämme on entistäkin hauskempaa, kun viimeistelet matkasi Sixt Eskilstunan tarjoamilla kattavilla lisäpalveluilla. Lisäpalvelut voit valita helposti jo vuokra-autosi varaamisen yhteydessä, ja näin matkasi pääsee alkamaan mahdollisimman jouhevasti heti Eskilstunaan saavuttuasi. Haluatko nähdä matkallasi mahdollisimman paljon, tai onko luvassa peräti roadtrip ympäri Ruotsia? Mikäli valitset vuokra-autosi vapailla ajokilometreillä, ei sinun tarvitse kantaa turhaan huolta kilometrirajoitusten täyttymisestä. Perhelomailijalle on tärkeää, että perheen pienimmätkin saavat nauttia turvallisesta matkustamisesta ja sen vuoksi tarjoamme laadukkaat lastenistuimet ja vauvojen turvakaukalot lisäpalveluina. Tutustuthan myös muihin Sixt Eskilstunan tarjoamiin lisäpalveluihin! Pyydämme ystävällisesti huomaamaan, että vuokra-auton varaus koskee ajoneuvokategoriaa. Lopullinen automallisi voi poiketa kuvassa esitetystä malliajoneuvosta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Eskilstuna

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Eskilstuna?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Eskilstuna sinun on oltava vähintään 24-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Eskilstuna.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Eskilstuna?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 124 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series
BMW 8 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Eskilstuna

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Eskilstuna?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Eskilstuna?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?