Auton vuokraus toimipisteestä Eskilstuna Päärautatieasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Eskilstuna Päärautatieasema

Osoite

Eskilstuna Centralstation, 633 42 Eskilstuna, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Eskilstuna Päärautatieasema

Avaimet sujuvaan matkantekoon Sixt Eskilstunan Päärautatieasemalta

Avaimet sujuvaan matkantekoon Sixt Eskilstunan Päärautatieasemalta

Autonvuokraus Eskilstunan Päärautatieaseman palvelupisteeltämme tarjoaa sinulle sujuvan keinon liikkumiseen Ruotsin Eskilstunassa. Sixt Autovuokraamo Eskilstuna Päärautatieaseman kautta voit vuokrata käyttöösi vuokra-ajoneuvon omien aikataulujesi puitteissa. Jos olet saapumassa kaupunkiin esimerkiksi junalla, voit valita autonvuokrauksen alkamaan heti Eskilstunaan saavuttuasi, jolloin pääset jatkamaan saman tien matkaasi kohti määränpäätäsi. Päätä vain autonvuokrauksesi alkamis- ja päättymisajat ja ilmoita ne varauksesi yhteydessä, niin palvelualtis Sixtin ammattilaisemme on sinua vastassa toivomanasi ajankohtana. Sixtin vuokra-auto on mainio valinta niin työmatkalaisen kuin lomaretkeilijänkin tarpeisiin. Viihtyisä Eskilstunan kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla E20-valtatien varressa, joten Eskilstuna on hyvä välietappi myös matkalla muualle Ruotsiin, kuten puolentoista tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan pääkaupunkiin Tukholmaan. Valitse vuokra-autosi Eskilstunan Päärautatieaseman toimipisteemme laajasta vuokra-ajoneuvojen valikoimasta omien tarpeidesi mukaan. Liikematkat taittuvat miellyttävästi sulavalinjaisen urheiluauton tai luksusauton siivin, jykevällä katumaasturilla puolestaan liikut tasaisen varmasti myös maaseudun pienillä teillä. Kauttamme saat vuokrattua myös tilavat minibussit sekä miellyttävät farmariautot. Tutustu myös nuorille kuljettajille räätälöityyn vuokra-autovalikoimaamme.
Miellyttävä matkasi käynnistyy Sixtin kautta

Miellyttävä matkasi käynnistyy Sixtin kautta

Vuokra-auto Eskilstunan Päärautatieasemalta on kätevä tapa matkustaa paikasta toiseen itsenäisesti ja ilman julkisen liikenteen mukanaan tuomia rajoitteita. Koska haluamme tarjota sinulle onnistuneen ja miellyttävän autonvuokrauskokemuksen Eskilstunassa, tarjoamme valittavaksesi myös lisäpalveluita ja -turvia, joista voit valita omasi jo vuokra-autosi varauksen yhteydessä. Halutessasi voimme lisätä vuokra-autoosi esimerkiksi GPS-navigointilaitteen, jonka avulla selvität leikiten vieraammatkin tieosuudet ja reitit. Perheen kanssa matkustaville tarjoamme käyttöön laadukkaat ja standardien mukaiset lastenistuimet, korokeistuimet ja turvakaukalot, joista voit valita sopivimmat perheen pienimpien matkustajien käyttöön. Huomioithan varauksesi yhteydessä, että voimme varmistaa käyttöösi tietyn ajoneuvokategorian, mutta emme yksittäistä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Sixtin ystävällinen henkilökunta on valmiina ottamaan sinut sydämellisesti vastaan ja varmistamaan, että autonvuokrauksesi Eskilstunan Päärautatieasemalla sujuu helposti ja vaivattomasti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Eskilstuna Päärautatieasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Eskilstuna Päärautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Eskilstuna Päärautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Eskilstuna Päärautatieasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Eskilstuna Päärautatieasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 3 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Eskilstuna Päärautatieasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Eskilstuna Päärautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?