Auton vuokraus toimipisteestä Stockholm Västeras Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Stockholm Västeras Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 721 31 Västerås, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma
14:30 - 15:30
Ke
15:30 - 16:30
Pe
13:30 - 14:30

Palvelumme toimipisteessä Stockholm Västeras Lentoasema

Sixt autovuokraamo Stockholm Vaesterasin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Stockholm Vaesterasin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Stockholm Vaesterasin lentoasemalla takaa laajan valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin. Autovalikoimastamme löydät jokaiselle budjetille sopivan auton. Meiltä saat vuokrattua tavalliset henkilöautot, tilavat farmarit, minibussit, myös huonommille teille sopivat nelivedot kuin urheiluautot ja luksusautotkin. Voit valita vuokra-autoon erinäisiä lisäpalveluita, kuten navigaattorin, lastenistuimen tai rajoittamattomat kilometrit. Kolarin tai muun vahingon sattuessa täysvakuutus pelastaa kaikilta ylimääräisiltä kustannuksilta. Sitä kannattaa siis harkita tarkkaan. Haluamme tehdä lomastasi helpomman. Kun koneesi laskeutuu Stockholm Vaesterasin lentoasemalle, VST, tule hakemaan vuokra-auton avaimet toimipisteeltämme ja jatka matkaasi huoletta. Varausta tehdessä on tärkeää huomioida, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Stockholm Vaesterasin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Autonvuokraus Stockholm Vaesterasin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Stockholm Vaesterasin lentoasema sijaitsee Västeråsin alueella vain pienen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Tämä lentoasema on hyvin pieni. Se palvelee vain hieman reilua 100 000 matkustajaa vuosittain. Koska myös lentoasemarakennus on pieni, ei autonvuokrauksen toimipisteen löytämisessäkään ole ongelmaa. Se löytyy kätevästi heti aulasta koneesta saapuessasi. Etukäteen varattujen autojen avaimet luovutetaan nopeasti ja sinut neuvotaan auton luo. Näin ollen sinäkin pääset jatkamaan matkaasi ilman mitään ikäviä viivytyksiä.
Näe kaupungin parhaat nähtävyydet vuokra-autolla

Näe kaupungin parhaat nähtävyydet vuokra-autolla

Autonvuokraus Stockholm Vaesterasin lentoasemalla käy nopeasti meidän toimipisteellämme. Kun otat allesi vuokra-auton Stockholm Vaesterasin lentoasemalta, pääset liikkumaan vapaammin niin kaupungissa kuin sen lähiympäristössäkin. Västerås itsessään on pieni keskustaajama Västmanlandin läänissä. Sen suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Västeråsin linna sekä tuomiokirkko, jotka molemmat kertovat kaupungin pitkälle ulottuvasta historiasta. Urheilun ystävät taas suuntaavat katsomaan jääpalloa. Västerås SK Bandyklubb on voittanut enemmän mestaruuksia kuin yksikään toinen joukkue koko maassa, joten jääpallolla on pitkät perinteet tässä kaupungissa. Samaa voi sanoa jääkiekosta. Ehkä haluat nähdä, kun VIK Västerås HK pelaa kotiottelunsa muita huippujoukkueita vastaan. Jos taas haluat nähdä enemmän, voit silloin ottaa vuokra-auton allesi ja ajaa Ruotsin pääkaupunkiin Tukholmaan. Sinne kertyy matkaa hieman yli sata kilometriä, joka taittuu alle kahdessa tunnissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Stockholm Västeras Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Stockholm Västeras Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Stockholm Västeras Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Stockholm Västeras Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Stockholm Västeras Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW 8 Series
BMW 8 Series
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Stockholm Västeras Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Stockholm Västeras Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?