Auton vuokraus alueella Västerås

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Västerås

Matka alkaa Sixt Autovuokraamosta Västeråsissa

Matka alkaa Sixt Autovuokraamosta Västeråsissa

Västeråsin Sixt Autovuokraamo tarjoaa ammattitaitoista palvelua ja kattavan valikoiman hyvin varusteltuja vuokra-autoja. Oli kyseessä sitten ystävän hakeminen lentokentältä, vieraileminen sukulaisten luona naapurikaupungissa tai useamman päivän lomamatka Ruotsissa, autamme sinua löytämään sopivan vaihtoehdon. Valitse esimerkiksi taloudellisten henkilöautojen, eleganttien luksusautojen ja käytännöllisten farmariautojen väliltä. Sixtillä on lisäksi useita lisäpalveluja, joilla voit tehdä vuokra-autostasi mieleisen. Voit rauhassa tutustua saatavilla oleviin vuokra-autoihin ja erilaisiin lisäpalveluihin verkkosivuillamme. Varauksen tekeminen käy käden käänteessä, voit joko tehdä kaiken itse verkossa tai olla yhteydessä Sixtin asiakaspalveluun puhelimitse. Me autamme mielellämme, mikäli sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Västeråsissa!Autovalikoimastamme löytyy sopivia vuokra-autoja niin työ- kuin lomamatkalaisillekin. Kaupungin lähialueilla liikkumiseen sopii esimerkiksi tyylikäs sedan tai näyttävä urheiluauto. Pidemmälle matkalle saatat haluta jykevän maasturin tai tilavan farmariauton. Sixtin autokalustossa on ainoastaan suosituimpien automerkkien viimeisimpiä malleja. Voit luottaa siihen, että valitsemasi vuokra-auto on turvallinen ja miellyttää silmää. Kun teet varausta, voit täydentää ajoneuvon varustelua erilaisilla lisäpalveluilla. Lastenistuin turvaa pienet matkustajat. GPS-navigaattorista on hyötyä tietöiltä välttymisessä ja nopeimman reitin löytämisessä, vaikka Västerås olisi ennestään tuttu. Lisävakuutus turvaa odottamattomilta tilanteilta. Huomioithan, että voimme luvata vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä ajoneuvoa. Lisää tietoa autonvuokrauksesta Västeråsissa saat verkkosivuiltamme ja soittamalla asiakaspalveluumme.
Ruotsin järvimaisemat tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Ruotsin järvimaisemat tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Ennen kuin lähdet kiertämään nähtävyyksiä Västeråsissa, vieraile Sixt Autovuokraamossa ja valitse mieluisa menopeli. Hieman keskustan ulkopuolella on Vallbyn ulkoilmamuseo, jossa voit nauttia piknik-lounaan ja voit tutustua samalla Ruotsin historiaan. Kesäpäivänä voit ajaa virkistäytymään Framnäsbadetin tai Lögastrandin uimarannoille. Aktiivisille perheille ja sadepäivän varalle voimme suositella Leos Leklandia ja Yoump-trampoliinipuistoa. Västeråsin ilmailumuseossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset.Mälaren-järven rannalla sijaitseva Västerås on ihanteellinen kaupunki veden ystäville. Vuokraa auto Sixtiltä ja aja järvenrantaa pitkin kaakkoon. Björnön-saari on ihanteellinen paikka retkeilyyn, uintiin ja muuhun ulkoiluun kesällä, sekä hiihtoon ja luisteluun talvella. Lounaissuunnassa sinua puolestaan odottaa upea luonnonpuisto Asköviken-Tidö. Nappaa Sixtin vuokra-auto Västeråsista ja lähde tutkimusmatkalle!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Västerås
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Västerås?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Västerås sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Västerås.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Västerås?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Västerås. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 194 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,5)
Matka Sixtille
(4,4)
Ajoneuvon palautus
(4,2)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Västerås
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Västerås?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Västerås?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Västerås?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?