Auton vuokraus toimipisteestä Eskilstuna Svensk Bilskadetekn

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Eskilstuna Svensk Bilskadetekn toimipaikkaan

Osoite

Matt Johanssons Väg 22, 633 46 Eskilstuna, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 16:30

Palvelumme toimipaikassa Eskilstuna Svensk Bilskadetekn

Sixt Mälardalens Bilskadeteknik valmiina palvelemaan sinua

Sixt Mälardalens Bilskadeteknik valmiina palvelemaan sinua

Sixt Autovuokraamo Mälardalens Bilskadeteknik on valmiina toivottamaan sinut sydämellisesti tervetulleeksi viihtyisään Eskilstunaan. Autonvuokraus Mälardalens Bilskadeteknikin palvelupisteeltämme tarjoaa mainion ja laadukkaan keinon matkustamiseen Eskilstunassa ja sen lähialueilla vaivattomasti ja itsellesi sopivimpina kellonaikoina. Voit valita vuokrauksen ajankohdan omien toiveidesi mukaan, jolloin ystävällinen autonvuokrauksen ammattilaisemme Sixt Mälardalens Bilskadeteknikissa odottaa sinua valitsemanasi ajankohtana. Vuokra-autollasi pääset helposti matkaamaan niin tärkeisiin kokouksiin ja liiketapaamisiin kuin vapaa-ajanviettoonkin. Palvelupisteemme läheltä kulkevan E20-tien kautta voit myös halutessasi jatkaa suoraan matkaasi esimerkiksi noin 120 kilometrin päässä sijaitsevaan Tukholmaan tai toisaalle Örebron ja Göteborgin suuntaan. Vuokra-auto Mälardalens Bilskadeteknikin palvelupisteeltämme on varma valinta myös viihtyisien lomamatkojen ja sujuvien seikkailuretkien kulkuneuvoksi. Pakkaa vaikkapa kalastusvälinelaatikko ja lempivieheesi mukaan ja suuntaa rentouttavalle kalastusretkelle läheisen Mälaren-järven maisemiin, tai suuntaa päiväksi Ruotsin maaseudulle nauttimaan idyllisten pikkukylien mutkattomasta elämänmenosta. Vuokra-automme soveltuvat mainiosti niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin isommillekin seurueille. Taloudellinen henkilöauto sopii budjettimatkailijalle, tilavalla farmarilla puolestaan matkustaa rattoisasti koko perhe. Suorituskykyä liikematkalle etsivän puolestaan kannattaa katsastaa erityisen monipuolinen luksus- ja Premium-ajoneuvojemme valikoima, johon sisältyvät vaativaan makuun sopivat vuokra-autot laadustaan tunnetuilta automerkeiltä, kuten Teslalta, Porschelta ja Mercedes-Benziltä.
Viihtyisiä ajokilometrejä Sixtin lisäpalveluiden avulla

Viihtyisiä ajokilometrejä Sixtin lisäpalveluiden avulla

Autonvuokraus Sixtiltä on vaivatonta ja mukavaa, ja entistäkin mukavamman matkastasi saat, kun viimeistelet vuokrauskokemuksesi kattavien lisäpalveluidemme avulla. Vapaat ajokilometrit mahdollistavat pidemmätkin päivämatkat ja seikkailuretket, ja lisäämällä varaukseesi mukaan navigointilaitteen voit varmistaa, että löydät haluamasi matkakohteet mahdollisimman kätevästi. Perhelomailijoiden käyttöön tarjoamme monipuoliset ja turvalliset lastenistuimet ja turvakaukalot, lisäkuljettajaominaisuus puolestaan antaa sinulle mahdollisuuden nimetä autonvuokrauksesi ajaksi ekstrakuljettajan oman itsesi lisäksi. Huomioithan, että ellei varauksessasi toisin mainita, Sixt voit taata käyttöösi ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian, ja lopullinen automallisi saattaa poiketa kuvauksessa mainitusta esimerkkiajoneuvosta. Tervetuloa kokemaan viihtyisä autonvuokraus Mälardalens Bilskadeteknikin palvelupisteeseemme!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Eskilstuna Svensk Bilskadetekn
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Eskilstuna Svensk Bilskadetekn.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Eskilstuna Svensk Bilskadetekn?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Eskilstuna Svensk Bilskadetekn?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Eskilstuna Svensk Bilskadetekn syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Eskilstuna Svensk Bilskadetekn
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Eskilstuna Svensk Bilskadetekn?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?