Auton vuokraus toimipisteestä Danderyd/Werksta

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Danderyd/Werksta

Osoite

Rinkebyvaegen 8, 182 36 Danderyd, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Danderyd/Werksta

Luota autonvuokrauksessa Danderyd/RM Bilservicen Sixtiin

Luota autonvuokrauksessa Danderyd/RM Bilservicen Sixtiin

Sixt Autovuokraamo Danderyd/RM Bilservice tarjoaa sinulle hyvin varustellut vuokra-autot, erinomaisen asiakaspalvelun ja kilpailukykyiset hinnat yhdessä paikassa. Tarvitsitpa näppärää vuokra-autoa kaupunkiajoon tai luotettavaa ajoneuvoa pidemmälle matkalle, meiltä löydät sinulle sopivan vaihtoehdon. Valikoimaamme kuuluu sekä henkilöautoja, farmareita, citymaastureita, urheiluautoja että minibusseja useilta laatumerkeiltä, kuten BMW:tä, Merdecesiltä ja Teslalta. Voit varata sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton Danderyd/RM Bilservicen Sixtiltä noudettavaksi vain muutamalla klikkauksella joko verkossa tai mobiilisti. Kun saavut hakemaan varaamaasi vuokra-autoa, löydät meidät E18-tien varrelta Danderydistä, Tukholman pohjoispuolelta. Eurooppatie 18:na tunnettua E18-tietä pitkin suuntaat kätevästi sekä Tukholman keskustaan että muualle Ruotsiin. Jos tulet noutamaan vuokra-autoasi julkisia liikennevälineitä käyttäen, esimerkiksi Mörby Centrumin metroasemalta kulkee useampia bussilinjoja kävelyetäisyyden päähän toimipisteestä. Myös Enebybergin Roslagsbanan-asema on noin kilometrin päässä.
Hyvin varustellussa Sixtin vuokra-autossa matkustat mukavasti

Hyvin varustellussa Sixtin vuokra-autossa matkustat mukavasti

Me Sixtillä haluamme varmistaa, että matkasi vuokra-automme kyydissä sujuu mahdollisimman mukavasti. Siksi pidämme huolen siitä, että vuokra-automme ovat ilmastoituja ja uudenveroisia. Vuokra-autojemme keski-ikä onkin vain noin kolme kuukautta. Matkustusmukavuutta lisäävät myös erilaiset lisäpalvelumme, joilla voit personoida valitsemasi vuokra-auton tarpeitasi vastaavaksi. Lasten kanssa matkustava ilahtuu kuullessaan, että valikoimastamme löytyy lastenistuimia ja turvakaukaloita eri ikäisille lapsille. Kartanlukemista inhoava taas voi jättää suunnistamisen GPS-navigaattorin vastuulle ja lisäkuljettajan lisääminen varaukseen mahdollistaa ajovastuun sekä -nautinnon jakamisen useamman henkilön kesken koko matkan ajan. Lisätietoa näistä sekä muista lisäpalveluistamme löydät varaussivultamme. Varmistaaksemme matkasi sujuvuuden asiakaspalvelumme on tavoitettavissasi koko matkasi ajan. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään myös ennen matkaasi, jos sinulla on kysymyksiä liittyen autonvuokraukseen Danderyd/RM Bilservicen Sixt-toimipisteeltä tai haluat apua sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-autopaketin rakentamisessa. Huomaathan varausvaiheessa, että voimme luvata käyttöösi vain tiettyyn autokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, emme tiettyä merkkiä tai mallia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Danderyd/Werksta
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Danderyd/Werksta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Danderyd/Werksta sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Danderyd/Werksta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Danderyd/Werksta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 129 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Danderyd/Werksta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Danderyd/Werksta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Danderyd/Werksta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?