Auton vuokraus toimipisteestä Stockholm Danderyd

 

Suosituin kohteessa Stockholm Danderyd

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Stockholm Danderyd alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Stockholm Danderyd

Osoite

Ryttarvägen 4, 182 36 Danderyd, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Stockholm Danderyd

Sixt tarjoaa luotettavaa autonvuokrausta Tukholman Danderydissä

Sixt tarjoaa luotettavaa autonvuokrausta Tukholman Danderydissä

Sixt Autovuokraamo Danderyd palvelee sinua autonvuokrauksessa Danderydin kunnassa, Tukholman pohjoispuolella. Meiltä löydät vuokra-autot Ruotsissa edulliseen hintaan joutumatta tinkimään ajoneuvosi laadusta. Valikoimamme vuokra-autot on huolellisesti valittu useilta laatumerkeiltä, kuten Mercedes Benziltä, Audilta ja BMW:ltä, jotta sinä pääset nauttimaan mahdollisimman miellyttävästä ajokokemuksesta. Varauksen teet näppärästi netissä tai vaikka suoraan puhelimellasi Sixtin sovelluksen kautta. Jos saavut hakemaan vuokra-autoasi julkisilla liikennevälineillä, esimerkiksi Danderydin sairaalan metropysäkiltä Danderydin toimipisteelleme kulkee useita bussilinjoja. Matkasi saa toimipisteeltä sujuvan lähdön, sillä E18 eli Eurooppatie 18 kulkee toimipisteen ohi. Sitä pitkin matka jatkuu kätevästi sekä Tukholman keskustan suuntaan että Tukholman metropolialueen ulkopuolelle. Sixt Danderydin vuokra-auto on loistava valinta sekä pidemmille matkoille Ruotsissa että Tukholmassa ja sen lähialueilla liikkumiseen. Vuokra-auton kyydissä sinun aikataulusi eivät ole riippuvasia julkisen liikenteen aikatauluista, ja samalla saat nauttia yksityisauton tuomasta erinomaisesta matkustusmukavuudesta.
Sixt Autovuokraamo Danderydistä löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin

Sixt Autovuokraamo Danderydistä löydät vuokra-autot kaikkiin tarpeisiin

Sixt Autovuokraamo Danderydissä sinua odottaa laaja valikoima laadukkaita vuokra-autoja. Meiltä löydät sekä näppärän kokoiset henkilöautot, tilavat farmarit, jykevät katumaasturit, tyylikkäät avo- ja urheiluautot sekä suuremmille porukoille sopivat minibussit. Suurempien tavaramäärien kuljettamiseen löydät meiltä myös valikoiman pakettiautoja. Laatutietoisten vuokra-autoilijoiden makuun Danderydin toimipisteemme tarjoaa vuokra-autoja myös korkealaatuisessa Premium-luokassamme. Huomaathan varausta tehdessäsi, että varaus koskee aina vain autokategoriaa emmekä voi varaushetkellä taata tietyn mallin tai merkin saatavuutta. Kun teet varausta, sinulla on myös mahdollisuus lisätä vuokra-autopakettiisi erilaisia lisäpalveluja, joilla voit tehdä vuokra-autolla matkustamisesta entistäkin mukavampaa. Voit esimerkiksi jättää kartanlukemisen teknologian hoidettavaksi valitsemalla vuokra-autoosi GPS-navigaattorin tai jakaa ajovastuun useamman henkilön kesken lisäämällä varaukseen lisäkuljettajan. Perheellistä suosittelemme tutustumaan valikoimaamme eri kokoisia lastenistuimia ja turvakaukaloita. Näet lisäpalveluvalikoimamme kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Stockholm Danderyd

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Stockholm Danderyd?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Stockholm Danderyd sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Stockholm Danderyd.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Stockholm Danderyd?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,3
Perustuu 124 arvosteluun
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Matka Sixtille
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Stockholm Danderyd

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Stockholm Danderyd?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Stockholm Danderyd?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?