Autonvuokraus
Enköping
Piilota
Ruotsi // Enköping
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Enköping

Oletko valmis tutustumaan viehättävään Enköpingiin ja sen lähialueisiin? Sixt Autovuokraamo Enköping on täällä sinua varten ja tarjoamme sinulle aina uusimmat mallit tunnetuimmilta automerkeiltä. Autovalikoimastamme löydät kätevät henkilöautot ja farmarit, näyttävät urheilu- ja avoautot sekä vaativaampiinkin olosuhteisiin soveltuvat maasturit. Haluamme tarjota sinulle ajonautinnon, joka tekee reissustasi ikimuistoisen, oli sitten kyseessä ihan rehellinen lomamatka tai työtapaamisia sisältävä liikematka. Meiltä saat myös erilaisia lisäpalveluja, joita saatat ajokokemuksiisi kaivata, ja ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä.

 
 • Enköping/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery Service Only
  745 39 Enköping

  ma. - pe.07:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-auto mahdollistaa sujuvan liikkumisen Enköpingissä

Sixt Autovuokraamo Enköping on valmiina räätälöimään juuri sinulle sopivan ratkaisun reissuusi. Meiltä löydätkin uudet ja laadukkaat vuokra-autot sekä mahdollisia lisäpalveluita voidaan lisätä tarpeidesi mukaan. Oletko matkustamassa lasten kanssa? Ei huolta, vuokra-autoosi voidaan lisätä lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkaavat myös turvallisesti. Vai oletko suunnitellut testaavasi uudenlaista reittiä tiettyyn kohteeseen? Meillä on tähänkin ratkaisu, sill GPS-navigaattori mahdollistaa sujuvan saapumiseen kohteeseen kuin kohteeseen. Myös kattavat vakuutukset takaavat mielenrauhan. Sixt tarjoaa aina vuokra-auton valitsemastasi autokategoriasta, tiettyä mallia tai merkkiä emme voi luvata. Enää ei tarvitse epäröidä, vaan antaa Sixt Autovuokraamon palvella sinua, ja voit aina halutessasi olla myös yhteydessä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua mielellään.

Suloinen Enköping toivottaa autoilijan tervetulleeksi

Enköping on pieni ruotsalainen kaupunki, joka kuuluu Uppsalan lääniin. Matka Enköpingiin mahdollistaa myös useissa muissa kaupungeissa vierailun, sillä Enköpingin läheisyydessä sijaitsee monen monta pientä sekä viehättävää kaupunkia, joissa on helppo käydä vierailemassa, varsinkin kun allasi on Sixtin vuokra-auto. Myös pääkaupunki Tukholma sijaitsee vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä, joten yhteen reissuun on helppo yhdistää monta eri kohdetta. Enköpingistä on myös hyväkuntoiset ajoyhteydet eri puolille Ruotsia. Kaupunki on myös loistavalla sijainnilla kansainvälistä matkustamista ajatellen, sillä sieltä autolla on helppo ajella peräti kolmelle kansainväliselle lentokentälle, jotka sijaitsevat alle tunnin matkan päässä. Sixt tarjoaa sinulle vapaat kilometrit, joten voit vapaasti päättää reitit ja retket mitkä haluat visiitilläsi toteuttaa. Matkasuunnitelma on täysin sinun ja Sixt haluaa tehdä siitä mahdollisimman monipuolisen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service