Autonvuokraus
Falkenberg
Piilota
Ruotsi // Falkenberg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Falkenberg

Sixt Autovuokraamo Falkenberg toivottaa vierailijat tervetulleeksi. Ota Falkenberg haltuusi omalla Sixtin vuokra-autollasi, jonka valitset korkealaatuisesta ja edullisesta valikoimastamme. Autovalikoimamme on laaja sekä laadukas ja siihen kuuluu moneen eri tilanteeseen ja erilaisille seurueille sopivat henkilöautot ja farmarit, sekä haastavampiinkin olosuhteisiin sopivat maasturit ja tilaa tarvitseville pakettiautot. Me autamme sinua valitsemaan juuri oikeanlaisen vuokra-auton, olitpa sitten liikematkalla tai perheen kanssa lomailemassa. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi sekä auttaa sinua vuokra-auton valinnassa päivittäin. Voit myös vierailla paikan päällä Sixtin toimipisteessä Falkenbergissa.

 
 • Falkenberg Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Falkenberg Järnvägsstation
  311 31 Falkenberg

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Falkenberg/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery/Collection Service
  311 50 Falkenberg

  ma. - pe.08:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Ystävällista ja ammattimaista palvelua Sixt Autovuokraamo Falkenbergista

Me Sixtillä haluamme mahdollistaa sinulle mahdollisimman antoisan reissun, olit sitten loma- tai työmatkalla. Autovalikoimamme sisältää uudet ja luotettavat merkit sekä mallit, ja lupaamme sinulle auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkia tai mallia emme voi etukäteen taata. Vuokra-auto on itsessään jo loistava ratkaisu, mutta halutessasi autonvuokraukseen on mahdollista lisätä helposti tarvittavat lisäpalvelut. Sixt Autovuokraamo Falkenbergissa lisäpalvelut ovat saatavillasi ja voimme ne sinulle räätälöidä tarpeidesi mukaan, mutta lapsiperheille meiltä löydät lastenistuimet perheen pienimmille sekä ajoa helpottamaan GPS-navigaattorit, ja myös vakuutus on mukava lisä mielenrauhalle. Toimipisteestämme Falkenbergista voit noutaa sekä luovuttaa vuokra-autosi vuorokauden ympäri, joten voit vapaasti suunnitella omat aikataulusi ja reittisi, sillä käytössäsi on myös vapaat kilometrit. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään herääviin kysymyksiin.

Tutustu Etelä-Ruotsin helmeen Falkenbergiin Sixtin vuokra-autolla

Falkenberg on pieni ja viihtyisä kaupunki Etelä-Ruotsissa, jossa ajelet kesällä nauttimaan kauniista kesäpäivistä Falkenbergin rannalle meren ääreen ja talvella nautit raikkaista talvipäivistä lukuisilla ulkoilureiteillä. Sixtin vuokra-auton ratissa ajelet leppoisasti vaikkapa päiväksi tutustumaan länsirannikon suurimpaan kaupunkiin, Göteborgiin. Liikenneyhteydet ovatkin hyvät ja monet lähikaupungit ovat helposti saavutettavissa laadukkaalla vuokra-autolla -sinä päätät, minne tie sinut vie. Autonvuokraus Falkenbergista on myös kätevää, sillä seikkailunhalusi mukaan voit suunnitella reittisi ja retkesi vapaasti, sillä Sixt tarjoaa sinulle vapaat kilometrit. Hyvin varustellut automme takaavat sinulle ja seurueellesi vaivattoman reissun. Vuokraa auto Sixtiltä ja keskity ajonautintoon!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service