Auton vuokraus toimipisteestä Falkenberg Rautatieasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Falkenberg Rautatieasema

Osoite

Falkenberg Järnvägsstation, 311 31 Falkenberg, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Falkenberg Rautatieasema

Viimeistele onnistunut matkasi Falkenbergiin Sixtin avulla

Viimeistele onnistunut matkasi Falkenbergiin Sixtin avulla

Koe viihtyisä Falkenberg helposti ja joustavasti valitsemalla liikkumistavaksesi autonvuokraus Falkenbergin Rautatieaseman palvelupisteeltämme. Sixt Autovuokraamo Falkenberg Rautatieaseman palvelupisteemme löydät helposti heti Falkenbergiin saavuttuasi. Kerro meille varauksesi yhteydessä, milloin haluat aloittaa ja päättää autonvuokrauksesi, niin ystävällinen Sixtin ammattilaisemme odottaa sinua Falkenbergin Rautatieasemalla haluamanasi ajankohtana. Vuokra-auto Falkenbergin Rautatieasemalta tarjoaa näppärän keinon kokea Falkenbergin kunnan mielenkiintoisimmat nähtävyydet ja luontokohteet kuin myös kätevän tavan matkustaa liiketapaamisiin ja neuvotteluihin omien aikataulujesi mukaan. Falkenbergista pääset liikkumaan vuokra-autolla vaivattomasti myös lähialueille, kuten hieman yli tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan Göteborgiin. Sixt Falkenberg Rautatieasema tarjoaa käyttöösi laadukkaat vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin sopien. Työmatkoille tai muuten vain erityisiin hetkiin voit valita allesi sulavan ja suorituskykyisen henkilöauton laadukkailta merkeiltä, kuten BMW, Audi tai Mercedes-Benz. Jämäkkä 4x4-maasturi puolestaan tarjoaa varmaa ajoa myös haastavampiin olosuhteisiin ja sopii mainiosti esimerkiksi luontokohteisiin suuntaavalle lomamatkailijalle. Tarjontaamme kuuluvat myös tyylikkäät minibussit, joilla kuljetat vaikkapa koko työporukan tai liikekumppanisi niin kokouksiin kuin virkistyspäivien viettoonkin.
Viihtyisä matka Falkenbergiin Sixt Autovuokraamon avulla

Viihtyisä matka Falkenbergiin Sixt Autovuokraamon avulla

Autonvuokraus Falkenbergin Rautatieasemalta on sujuva keino matkustamiseen Falkenbergissa omien aikataulujesi ehdoilla, ja Sixtin lisäpalveluiden avulla voit tehdä matkastasi entistäkin enemmän itsesi näköisen. Lisäpalvelut voit varata kätevästi käyttöösi jo muun varauksesi yhteydessä, jolloin pääset aloittamaan matkasi mahdollisimman sujuvasti. Mikäli tiedossasi on ajoa myös muualle eteläiseen Ruotsiin, rajoittamattomien ajokilometrien avulla matkasi sujuu huolettomasti ja ilman ylimääräistä ajettujen kilometrien vahtimista. Jos Falkenbergin alue ei ole sinulle ennestään läpikotaisin tuttu, suosittelemme valitsemaan lisäpalveluksesi luotettavan GPS-navigaattorin, joka kertoo sinulle helpoimmat reittiosuudet. Perheen kanssa lomailevalle tarjoamme autonvuokraukseen turvalliset ja laadukkaat lastenistuimet, joista voit valita sopivimman vaihtoehdon lapsesi iän mukaan. Panethan ystävällisesti merkille, että Sixt ei takaa tiettyä automallia, vaan ainoastaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Falkenberg Rautatieasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Falkenberg Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Falkenberg Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Falkenberg Rautatieasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Falkenberg Rautatieasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Falkenberg Rautatieasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Falkenberg Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Falkenberg Rautatieasema

Näytä lisää