Auton vuokraus toimipisteestä Halmstad Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Halmstad Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Halmstad Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Halmstad Lentoasema

Osoite

Tre Hjärtans väg 12, 302 45 Halmstad, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Halmstad Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hyvin varusteltuja vuokra-autoja Halmstadin lentoasemalla Sixt Autovuokraamo Halmstadin lentoasemalla toivottaa sinut tervetulleeksi kaupunkiin. Löydät meiltä monipuolisen valikoiman uusia, keskimäärin kolmen kuukauden ikäisiä vuokra-autoja. Tarjolla on näppäriä viistoperämalleja ja sedaneja yksin tai kaksin matkustaville ja väljempiä perhekokoluokan sedan- ja farmarimalleja suurempaan tilantarpeeseen. Premium-luokan menopeleissä matkustamisen mukavuus on viritetty vielä astetta korkeammalle tasolle. Voit valita mieleisesi autokategorian varauksen yhteydessä, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi taata. Tehtyäsi varauksen vuokra-auto odottaa sinua lähtövalmiina lentoasemalla sovittuna ajankohtana. Lentokoneen laskeuduttua ja päästyäsi terminaalirakennukseen löydät meidät opasteita seuraten.
Asiakaslähtöistä autonvuokrausta Halmstadin lentoasemalla (HAD)

Asiakaslähtöistä autonvuokrausta Halmstadin lentoasemalla (HAD)

Lentokenttä sijaitsee keskeisellä paikalla ja kaupungin keskustaan ajaa kymmenessä minuutissa. Lentoasemaa on kehitetty viimeisten vuosien aikana ja matkustajat pääsevätkin asioimaan uudessa terminaalissa. Sixt palvelee sinua myös keskustassa ja rautatieasemalla ja vuokra-auton palautus onnistuu myös näihin pisteisiin. Voit tarpeen vaatiessa noutaa tai palauttaa vuokra-auton aukioloaikojen ulkopuolella. Muista täydentää autonvuokrauksesi Halmstadin lentoasemalla tarvitsemillasi lisäpalveluilla. Pystyt säätämään vakuutuksen omavastuuosuutta ja nimeämään lisäkuljettajan itsellesi. Edullisesti on saatavilla myös GPS-navigaattori, kattoteline, vauvan turvakaukalo ja lasten vahvistettuja turvaistuimia. Tutustu tarkemmin autokalustoon ja monipuoliseen lisäpalveluvalikoimaan verkkosivullamme.
Kiertele vuokra-autoillen kaupungin nähtävyydet

Kiertele vuokra-autoillen kaupungin nähtävyydet

Ruotsin eteläosassa länsirannikolla sijaitseva Halmstad on reilun 60 000 asukkaan kaupunki. Alueella on runsaasti merenrantateitä, joten autonvuokraus Halmstadin lentoasemalta kannattaa jo yksin maisema-ajelujen vuoksi. Kaupungin keskustaa halkoo Nissan-joki ja sen länsirannalla on 1600-luvulta peräisin oleva linna. Vielä vanhempi rakennus on viereinen 1300-luvulta peräisin oleva näyttävä Sankt Nikolain kirkko. Mukavaa ajanvietettä etenkin lapsiperheille löytyy läheltä merenrantaa paikallisesta seikkailupuistosta. Alueella on uima-altaita liukumäkineen, tivolilaitteita, pieni dinosauruspuisto ja tietenkin monenlaisia kojuja. Golfin harrastajilla on mukavasti valinnanvaraa, sillä parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä on peräti kolme täysimittaista rataa. Hallandsgården on leppoisa lähes satavuotias ulkoilmamuseo, jossa on mukava kierrellä omaan tahtiin vaikkapa piknik-retken merkeissä. Hyvä päiväretki-idea on suunnata auton keula kohti Skånen eläintarhaa. Reilun sadan kilometrin päässä olevassa tarhassa on eläinten katselun lisäksi mahdollisuus ratsastukseen, traktoriajeluun ja muuhun puuhasteluun.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Halmstad Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Halmstad Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Halmstad Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Halmstad Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Halmstad Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 33 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz AMG GT63s 4-D
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
Mercedes-Benz EQV (Electric) Aut.
BMW 8 Series
BMW 8 Series
Mercedes-Benz G63 AMG
Mercedes-Benz G63 AMG
BMW 8 Series Cab
BMW 8 Series Cab
BMW iX (Electric)
BMW iX (Electric)
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz SL63 AMG Cabriolet
Mercedes-Benz AMG GT Aut.
Mercedes-Benz AMG GT Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Halmstad Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Halmstad Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Halmstad Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?