Auton vuokraus toimipisteestä Ängelholm Helsingborg Lentoas.

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Ängelholm Helsingborg Lentoas.

Osoite

Ängelholms Flygplats, 262 91 Ängelholm, Ruotsi
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 23:30
La
12:00 - 13:00
Su
13:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:30

Out of hours

Out of hours return
Ring oss på +46-431-80460 i god tid innan tiden för.

Palvelumme toimipisteessä Ängelholm Helsingborg Lentoas.

Sixt Autovuokraamo Ängelholm-Helsingborgin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Ängelholm-Helsingborgin lentokentällä

Aloita matkasi Ängelholmiin hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta heti lentokentälle saavuttuasi. Meiltä löydät laajan valikoiman vuokra-autoja tunnetuimmilta merkeiltä, aina uusimmissa malleissa ja kilpailukykyisin hinnoin. Valitse taloudellinen henkilöauto, tilava farmari, paljon tavaraa sisäänsä mahduttava pakettiauto tai vaativaan maastoon sopiva maasturi. Mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myös vuokrattavat avo- ja urheiluautot. Huomioithan, että voimme taata vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä automallia tai -merkkiä. Tarjoamamme lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorit ja lasten turvaistuimet, tekevät matkanteosta vieläkin mukavampaa ja vaivattomampaa ja lisävakuutukset tuovat turvaa, jotta voit huoletta ottaa matkastasi kaiken irti. Sixtin vuokra-auton hintaan sisältyy aina vapaat kilometrit ja kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Osaava henkilökuntaamme auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.
Autonvuokraus Ängelholm-Helsingborgin lentokentällä

Autonvuokraus Ängelholm-Helsingborgin lentokentällä

Ängelholm-Helsingborgin lentokenttä, lyhennettynä AGH, sijaitsee Skoonen maakunnassa, 34 kilometrin päässä Helsingborgista ja vain 7 kilometriä Ängelholmista. Sixt Autovuokraamon löydät kätevästi heti saapuvien lentojen tuloaulasta. Autonvuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme, jolloin pääset aloittamaan matkasi vaivatta heti lentokentälle saavuttuasi. Vuokra-auton voi palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.
Koe kaunis Ängelholm vuokra-autolla

Koe kaunis Ängelholm vuokra-autolla

Kaunis ja vehreä Ängelholmin kunta sijaitsee Ruotsin eteläisimmässä maakunnassa, Skoonessa, aivan Kattegatin rannalla. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta tuo matkaasi mukavaa rentoutta ja vapautta, jolloin saat matkastasi kaiken irti ja voit tutustua kauniiseen Ängelholmiin ja sen lähialueisiin aivan uudella tavalla. Yli 500 vuotta vanhassa kaupungissa riittää tekemistä jokaiselle matkailijalle. Tutustu rautatiemuseoon tai ilmailumuseoon, nauti lämpimistä kesäpäivistä esimerkiksi Rådockan ja Havsbadetin kauniilla hiekkarannoilla, lähde kävelylle Pytteskogenin tai Kronoskogenin metsään tai tutustumaan esimerkiksi Ausåsin myllyyn ja kirkkoon. Sixt vuokra-autolla on helppo kulkea paikasta toiseen ja lähteä vaikkapa päiväretkelle esimerkiksi Helsingborgin kaupunkiin, jonne ajaa vain puolessa tunnissa. Ängelholmista pääsee kätevästi vuokra-autolla myös Malmöön ja jopa Kööpenhaminaan alle kahdessa tunnissa. Kunta on tunnettu myös kukkopilleistään, joten tähän katoavaan käsityöperinteeseen kannattaa käydä tutustumassa. Sixtin vuokra-autolla kuljet omaan tahtiisi juuri minne haluat ja milloin haluat ja saat matkastasi irti enemmän!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ängelholm Helsingborg Lentoas.
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Ängelholm Helsingborg Lentoas.?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ängelholm Helsingborg Lentoas. sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ängelholm Helsingborg Lentoas..
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ängelholm Helsingborg Lentoas.?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 146 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ängelholm Helsingborg Lentoas.

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ängelholm Helsingborg Lentoas.?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ängelholm Helsingborg Lentoas.?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Ängelholm Helsingborg Lentoas.

Näytä lisää